ΣΥΡΙΖΑ: Ανέμελος ο Μητσοτάκης που έχει για 4 μήνες τη χώρα σε lockdown

Μοιραστειτε το

φωτογραφία αρχείου

EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την προαναγγελία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για παράταση του lockdown στη χώρα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα, ειδικά αυτές τις δύο εβδομάδες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας της οικονομίας αλλά και της εκπαίδευσης». Σε κάθε περίπτωση, η αποτυχία της κυβέρνησης να περιορίσει την έξαρση της πανδημίας έχει προβληματίσει τους επιστήμονες, με κάποιους εξ αυτών να τάσσονται πλέον ανοικτά υπέρ της παράτασης του lockdown, τουλάχιστον έως τις 15 Μαρτίου.

«Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη που προανήγγειλε παράταση του lockdown και ζήτησε «να κάνουμε μία προσπάθεια ακόμα δύο εβδομάδες», ότι οι πολίτες προσπαθούν με τεράστιες θυσίες εδώ και έναν χρόνο», σχολίασε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας επίσης τα εξής:

«Ο μόνος που δεν προσπαθεί και συνεχίζει ανέμελος είναι αυτός και η κυβέρνησή του που έχουν τη χώρα σε lockdown τέσσερις μήνες. Ανέμελος για τη συνταγογράφηση των τεστ, για τα ΜΜΜ, για τους μεγάλους εργασιακούς χώρους, για τα σχολεία, για τις επιτάξεις ιδιωτικών κλινικών. Εν τέλει ανέμελος και όταν κατόπιν εορτής απορεί γιατί αυξάνονται τα κρούσματα.​»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...