Συρίγος: για κάποιο χρονικό διάστημα η πανεπιστημιακή αστυνομία

Μοιραστειτε το

Άγγελος Συρίγος

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Άγνωστο εάν πρόκειται για νέα γκάφα του υφυπουργού Παιδείας ή είναι κυβερνητική θέση η προσωρινότητα του θεσμού της πανεπιστημιακής αστυνομίας. «Εάν ηρεμήσουν τα πράγματα θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί» είπε ο κ. Συρίγος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Άλλωστε η τοποθέτηση του υφυπουργού Παιδείας, Άγγελου Συρίγου είχε σημεία αυτοαναίρεσης όσον αφορά την πανεπιστημιακή αστυνομία, καθώς δήλωσε ότι «όταν αποκατασταθεί η τάξη» στις σχολές που έχουν πρόβλημα, οι αστυνομικοί θα αποσυρθούν σε άλλα καθήκοντα, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι το μέτρο «δεν είναι προσωρινό».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή, είπε ότι αυτό δεν είναι το μείζον, υποστηρίζοντας ότι το μέτρο της αστυνομίας είναι «περιστασιακό», υποστηρίζοντας ότι «δεν θα κρατήσει για πολύ αυτή η κατάσταση» και όταν «αποκατασταθεί η τάξη στα πανεπιστήμια όπου υπάρχει πρόβλημα, οι αστυνομικοί θα αποσυρθούν σε άλλα σημεία».

Στη συνέχεια πάντως και έπειτα από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε ακριβώς το αντίθετο, αναφέροντας ότι το μέτρο «δεν είναι προσωρινό».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...