ΣΥΠΑ: Έξω οι ναζί από την Περιφέρεια Αττικής

Μοιραστειτε το

Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής για τη Χρυσή Αυγή

“Στις 7 Οκτώβρη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, με ομόφωνη απόφασή του έκρινε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και την ηγεσία της ως ένοχη για την κακουργηματική πράξη της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

 

Ανάμεσα στους καταδικασμένους της ηγεσίας της, συμπεριλαμβάνεται και ο ναζιστής Παναγιώταρος, που στις εκλογές του 2014 και 2019 ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής. Μαζί του το 2019 εκλέχτηκαν άλλοι τέσσερεις Σύμβουλοι: οι Αναγνωστόπουλος Μάρκος, Ανδρεάκος Δημήτριος, Ασημακόπουλος Παναγιώτης, Αποστολόπουλος Εμμανουήλ και Γιαννακουλοπούλου Γρηγορία. Κάποιοι νωρίς, άλλοι εκ των υστέρων ανεξαρτητοποιήθηκαν, που όμως δεν τους απαλλάσσει από το γεγονός ότι εκλέχτηκαν.

 

Από την πρώτη στιγμή, το 2014, οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής είχαμε καταγγείλει στην συνάντησή μας με την τότε Περιφερειακή Αρχή την παραχώρηση στην εγκληματική οργάνωση γραφείων και άλλων διευκολύνσεων. Την καλέσαμε να ακολουθήσει το δρόμο άλλων αιρετών κόντρα στο Νόμο. Δεν το έκανε.

 

Το ίδιο καλούμε να κάνει και η σημερινή Περιφερειακή Αρχή. Να συμπαραταχθεί με το αίσθημα του λαού και να τους πετάξει έξω από την Περιφέρεια, να σφραγίσει τα γραφεία της και να σταματήσει να παραχωρεί χώρο και άλλες διευκολύνσεις σε όλους τους συμβούλους που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο ναζιστών εγκληματιών.

 

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ένοχη για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, για τις επιθέσεις στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και πολλές άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Όσοι εκλέχτηκαν με το ναζιστικό μόρφωμα δεν έχουν καμιά θέση ανάμεσά μας.

Όσοι δέχονται με την ψήφο ναζιστών να παίρνονται αποφάσεις για το λαό της Αττικής, ταυτίζονται μαζί τους.

 

Η θέση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή”.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα