Συνταξιοδοτικά Αιρετών Δήμων: η ΚΕΔΕ ανέθεσε σε δικηγόρο να της συντάξει προτάσεις

Μοιραστειτε το

Προτάσεις για αλλαγές – βελτιώσεις στο θεσμικό πλαίσιο που ισχύει αναφορικά με τα συνταξιοδοτικά ζητήματα των Αιρετών του Α’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ετοιμάζεται να υποβάλει η ΚΕΔΕ στο Υπουργείο Εργασίας.

Αυτό προκύπτει από σύμβαση, με την οποία ανέθεσε σε δικηγόρο εκτός της Νομικής Υπηρεσίας της ΚΕΔΕ, « τη σύνταξη νομικού κειμένου – υπομνήματος, με σκοπό την υποβολή αυτού στο Υπουργείο Εργασίας, ως προτάσεις της ΚΕΔΕ για αλλαγές – βελτιώσεις στη συνταξιοδοτική νομοθεσία που αφορά αιρετούς α’ βαθμού ».

 

Η συνολική αμοιβή του αναδόχου δικηγόρου ανέρχεται στο ποσό των 7.000,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ 24%, συμπεριλαμβανομένων νομίμων κρατήσεων.

 

Αναλυτικότερα, ανατέθηκαν τα εξής:

« 1) Καταγραφή – Κωδικοποίηση των διατάξεων που αφορούν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και τον υπολογισμό ποσού σύνταξης των κατηγοριών τωνών, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα επικουρικά ταμεία καθώς και το εφάπαξ

2) Μελέτη των επιθυμητών αλλαγών σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ.

3) Σύνταξη υπομνήματος προς το Υπουργείο Εργασίας, στο οποίο θα αναγράφονται οι προτεινόμενες αλλαγές, υποβολή και υποστήριξή του σε συναντήσεις με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς.

4)  Σύνταξη διατάξεων μετά την τυχόν αποδοχή των υποβληθεισών προτάσεων. »

 

Η σύνταξη του Υπομνήματος πρέπει να ολοκληρωθεί εντός μηνός από την υπογραφή της σύμβασης.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη σύμβαση ΕΔΩ

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα