Συνεχίζονται οι καταγγελίες κατά ηθοποιών – Στον Εισαγγελέα ο φάκελος του ΣΕΗ (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Νέα καταγγελία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατατέθηκε την περασμένη Τρίτη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά πασίγνωστου ηθοποιού (η 5η καταγγελία για τον συγκεκριμένο).

Διαβάστε ακόμα: Οι οκτώ λόγοι που επικαλούνται οι Εισαγγελείς στο ένταλμα σύλληψης του Δημήτρη Λιγνάδη

Πρόκειται για γυναίκα, απόφοιτη δραματικής σχολής, που σήμερα εργάζεται σε εκδοτικό οίκο και η οποία περιγράφει την απόπειρα βιασμού, όπως υποστηρίζει, εναντίον της στο σπίτι του ηθοποιού στα τέλη της δεκαετίας του 80’. Υποστήριξε ότι δεν μίλησε τότε, γιατί φοβόταν ότι θα κατηγορήσουν εκείνη επειδή πήγε στο σπίτι του.

«Με οδήγησε προς την κρεβατοκάμαρα και με έριξε επάνω στο κρεβάτι. Εγώ σοκαρίστηκα, τον ρώτησα τι κάνει και προσπάθησα να ξεφύγω και να σηκωθώ, όμως με είχε ήδη ακινητοποιήσει πέφτοντας επάνω μου και μου επιτέθηκε με άγριες ερωτικές διαθέσεις, λέγοντας μου ότι δεν μπορούσα να φύγω έτσι… Τον παρακαλούσα να σταματήσει. Απαξίωσε τα συναισθήματα μου λέγοντας ότι όλες οι γυναίκες τα ίδια λένε, όμως άλλα θέλουν και συνέχιζε απτόητος να προσπαθεί να με βιάσει. Αντιστάθηκα όσο μπορούσα και απέφυγα τον βιασμό… Απελευθερώθηκα από τα χέρια του και έφυγα τρέχοντας», αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News.

Στον εισαγγελέα όλες οι καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και άλλους ηθοποιούς, περιλαμβάνονται στον φάκελο του ΣΕΗ που θα κατατεθεί τη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, από τον πρόεδρο του σωματείου Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο κ. Μπιμπίλας έχει κληθεί να παραδώσει όσες καταγγελίες για σοβαρές πράξεις σεξουαλικής βίας έχει συλλέξει στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας που διενεργείται εντός του ΣΕΗ.

Το OPEN φέρνει στο φως νέα καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη

Τι μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα