Συνεχίζεται ο «ιερός πόλεμος» Μαξίμου με ΣΥΡΙΖΑ – «Ψεύδεται η κυβέρνηση», λέει ο Ηλιόπουλος

Μοιραστειτε το

Μαίνεται η σύγκρουση Μαξίμου – ΣΥΡΙΖΑ, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να υποστηρίζει ανοιχτά ότι «ψεύδονται» από την κυβέρνηση για το θέμα των εκκλησιών.

Ακόμα ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στη σύγκρουση ανάμεσα στη κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, ως προς το τι θα πρέπει να ισχύσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των πιστών στους ιερούς ναούς, η οποία φαίνεται να παίρνει διαστάσεις μετά τη πρόθεση της Κουμουνδούρου να καταθέσει τροπολογία επί του θέματος και την απάντηση που ήρθε διά στόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω της συνέντευξης του στο Mega.

Με παρέμβαση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος υποστηρίζει ανοιχτά ότι από το Μέγαρο Μαξίμου «ψεύδονται» όταν υποστηρίζουν ότι υπήρξε συνεννόηση ανάμεσα στη κυβέρνηση και την Αρχιεπισκοπή προκειμένου η τελευταία να προχωρήσει σε σύσταση προς τους πιστούς να προσέρχονται στις εκκλησίες έχοντας κάνει ράπιντ τεστ.

«Σήμερα μάθαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει μεταξύ άλλων και την ικανότητα να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Χθες επιχειρηματολογούσε υπέρ της εξαίρεσης της εκκλησίας από τα μέτρα προστασίας. Σήμερα μάθαμε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι κόντρα στη χθεσινή του άποψη, επικοινώνησε με την Εκκλησία της Ελλάδας και το αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας ήταν η σημερινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η απόφαση της Ιεράς Συνόδου λήφθηκε σε χθεσινή συνεδρίαση», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, ο Νάσος Ηλιόπουλος χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Μαξίμου. «Η γελοιοποίηση της κυβέρνησης και η προσπάθεια πολιτικάντικης εκμετάλλευσης των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη θα ήταν μικρό πρόβλημα αφού πλέον είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά αυτή τη φορά σχετίζεται με ένα σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, κάλεσε τη κυβερνητική πλευρά να υιοθετήσει τη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. «Για να τελειώσει αυτό το γαϊτανάκι ανευθυνότητας και υποκρισίας καλούμε την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για υποχρέωση τεστ κατά την είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών στις εκκλησίες. Η πρόταση της Ιεράς Συνόδου στο ίδιο πνεύμα απλά εκθέτει ακόμα περισσότερο τον κ. Μητσοτάκη», ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία στην Ιεράπετρα: Ο 54χρονος κυνηγάει τη Νεκταρία με το μαχαίρι

Λακωνία: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δύο αδερφιών – Ντυμένα γαμπροί το τελευταίο αντίο

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις – Πότε θα ανακοινωθούν

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...