Συνεργασία Δήμου Αγίας Βαρβάρας με το Γενικό Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23/9/2020 στο δημαρχείο συνάντηση μεταξύ του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου και της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» κας Φωτεινής Βρύνα. 

Η συνάντηση και συμφωνία αφορούσε στην πραγματοποίηση μικροβιολογικών- αιματολογικών εξετάσεων στους εργαζόμενους του δήμου μας και μοριακού ελέγχου covid- 19 όπου υποδεικνύεται καθώς και σε όσους εκπαιδευτικούς της σχολικής κοινότητας το επιθυμούν, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις περιπτώσεις που είναι αναγκαίο.

Συμφωνήθηκε επίσης στο νοσοκομείο να πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες υποχρεωτικές εξετάσεις για παρουσίαση στο στρατό των νέων καθώς και για την εγγραφή των νέων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ο δήμος μας έχει θέση σε απόλυτη προτεραιότητα τα θέματα προαγωγής της δημόσιας υγείας, πόσω δε μάλλον την παρούσα χρονική περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει την πανδημία. 

Το Γενικό Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» στέκεται πάντοτε αρωγός και συνοδοιπόρος στις πρωτοβουλίες του δήμου και η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων είναι άριστη. Στο πλαίσιο αυτής της εδραιωμένης συνεργασίας υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου και της αναπληρώτριας διοικήτριας κας Φωτεινής Βρύνα.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα