Συνελήφθη ο προπονητής για την υπόθεση βιασμού της 11χρονης αθλήτριας

Μοιραστειτε το

Συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης της εισαγγελίας για βαριά κακουργήματα ο προπονητής που φέρεται ότι πρν από περίπου δέκα χρόνια βίασε 11χρονη τότε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας.

Ο προπονητής συνελήφθη σήμερα στη Σάμο.

Πρόκειται για την υπόθεση που κατήγγειλε στις αρχές η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, καταθέτοντας για την δική της τραυματική εμπειρία.

Ακολούθως, η νεαρή αθλήτρια μιλώντας στο OPEN επιβεβαίωσε τις καταγγελίες και τόνισε ότι ήταν: «Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν».

«Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. ‘Εφυγε βράδυ ο προπονητής», ανέφερε.

«Είχαμε ζητήσει περιοριστικά μέτρα. Επρεπε ή να διαφυλάξουν εμένα οι γονείς μου ή να γίνει ένας διασυρμός σε ένα ολόκληρο χωριό, που θα ήταν πάρα πολύ βαρύ για εμένα, 11 χρόνων. Οπότε αποφασίσαμε να μην το κινήσουμε νομικά, πέρα από το να απευθυνθούμε στο συμβούλιο τότε του Ομίλου, οι οποίοι απλά έθαψαν το θέμα», εξήγησε η νεαρή αθλήτρια για το πώς χειρίστηκε η οικογένειά της την τραυματική αυτή κατάσταση.

Με δηλώσεις του ο πρώην προπονητής της σόκαρε και προκάλεσε την κοινή γνώμη καθώς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι είχε «σχέση» με το ανήλικο κορίτσι και ότι πήγαιναν μάλιστα για γάμο.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...