Συναγερμός στις Σέρρες- Έκτακτη σύσκεψη με Χαρδαλιά -Τζιτζικώστα- δημάρχους – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Συναγερμός έχει σημάνει στις Σέρρες, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 54 νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, εκ των οποίων 3 συνδέονται με γνωστή συρροή, ενώ 9 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς συγκαλούν έκτακτη σύσκεψη, αύριο, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Αντιπεριφέρειας, στο Διοικητήριο Σερρών, στις 9.30 το πρωί.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος της πόλης, Αλέξανδρος Χρυσαφής, καθώς και όλοι οι Δήμαρχοι της περιοχής, για τον καλύτερο συντονισμό και τη βέλτιστη απόκριση όλων των τοπικών φορέων στην αντιμετώπιση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Υπενθυμίζεται ότι ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών έχει περάσει από χθες, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτήρησης στο Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα