Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Αισιοδοξία και ψήφος εμπιστοσύνης στον Ανδρουλάκη

Μοιραστειτε το

Δεύτερη μέρα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ 

Με τις τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών συνεχίστηκε σε πανηγυρικό και αισιόδοξο κλίμα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Άπαντες δηλώνουν παρών στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη με στόχο όπως λένε το Κίνημα να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Μιχάλης Κατρίνης στην ομιλία του τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και επέστρεψε σε ρόλο πρωταγωνιστή»

«Με τη δύναμη των συμβόλων και της ιστορικής προσφοράς του, που όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν ζωντανά στη ψυχή και την καρδιά των δημοκρατικών πολιτών.
Με νέα, φρέσκα πρόσωπα.

Με σύγχρονες προγραμματικές προτάσεις που κάνουν ξανά την πολιτική αυτό που πρέπει να είναι: τον καταλύτη των μεγάλων αλλαγών, τόνισε στην ομιλία του στο Συνέδριο ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.
Επισήμανε ότι οι επιλογές της Νέας Δημοκρατίας και του Σύριζα δοκιμάστηκαν και απέτυχαν, τονίζοντας ότι αξίζει στους Έλληνες πολίτες μια καλύτερη μοίρα, ένας καλύτερος και πιο όμορφος δρόμος.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Βενιζέλος, μίλησε για «θετικά πρώτα δείγματα γραφής και ακόμα πιο ενθαρρυντικές δημοσκοπήσεις», ο Γιώργος Παπανδρέου ταυτίστηκε με την γραμμή της πολιτικής αυτονομίας που παρουσίασε στην έναρξη του συνεδρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι το κόμμα είναι κοντά στο να υπερδιπλασιάσει τις δυνάμεις του.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης μίλησε για «νίκη χωρίς ταβάνι» και πρόσθεσε ότι αισθάνθηκε μετά από την πρώτη μέρα του συνεδρίου την ανάγκη να τραγουδήσει το γνωστό τραγούδι «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», ενώ ο Μιχάλης Κατρίνης είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε σε ρόλο πρωταγωνιστή».

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...