Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα» – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Αμπατζόγλου: «Η συνεργασία μας με τους Συλλόγους και τους κατοίκους όλων των γειτονιών είναι διαρκής» 

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου  με την Πρόεδρο Μίκα Καββάλου – Πετρούσκου και τα μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα», παρουσία των Αντιδημάρχων Ευάγγελου Κάββαλου, Κων/νου ΡώταΕπαμεινώνδα Κατσιγιάννη και του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα.

Κατά τη συνάντηση τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο της οδού Ίωνος όπου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης και ανακατασκευή πεζοδρομίων στους παρακείμενους δρόμους, αλλά και για την αποφασιστικότητα και την οργανωτικότητα της Δημοτικής Αρχής να επιλύσει προβλήματα πολλών χρόνων. Πέραν αυτού συζητήθηκαν θέματα όπως της αξιοποίησης του Κτήματος Καρέλλα, των αντιπλημμυρικών έργων, της καθαριότητας, του κυκλοφοριακού, της δημοτικής συγκοινωνίας και της λειτουργίας του 18ου Νηπιαγωγείου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Με τον Σύλλογο Αναβρύτων συζητήσαμε προβλήματα της περιοχής και τέθηκαν χρονοδιαγράμματα παρουσία των αρμόδιων Αντιδημάρχων. Σημαντικό είναι να κατανοήσουν όλοι πως ορισμένα ζητήματα όπως της καθαριότητας απαιτούν τη συμμετοχή των πολιτών στην αποφυγή ρύπανσης. Παρ όλα αυτά ο Δήμος με την κατάλληλη ενημέρωση επεμβαίνει έγκαιρα εκεί που ορίζονται οι ευθύνες του και σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας. Το θέμα της Δημοτικής συγκοινωνίας με την ενίσχυση σε νέα οχήματα και νέο προσωπικό, σε 3 περίπου μήνες θα αρχίσει να βελτιώνεται αισθητά σε πολλές γειτονιές. Όσο αφορά στα μείζονα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα, που είναι ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής είμαστε σε συνεχείς διαβουλεύσεις προκειμένου για την ένταξή τους στο τεχνικό της πρόγραμμα. Η εγκατάσταση του 18ου Νηπιαγωγείου οριοθετείται στον Νοέμβριο γεγονός που θα δώσει σημαντική ανάσα στις οικογένειες της περιοχής. Η συνεργασία μας με τους Συλλόγους και τους κατοίκους όλων των γειτονιών είναι διαρκής και καθημερινά εργαζόμαστε για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους σε όλα τα επίπεδα».

Κατά τη συνάντηση, από την πλευρά του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα»,  παρόντες ήταν ακόμη ο Γραμματέας Αθανάσιος Σκαλωμένος η ταμίας Ματίνα Ρογκάκου και τα μέλη Ελένη Μαρινοπούλου και Χριστίνα Πάλλη.​

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα