Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Χρήστο Μάστορα: Δέσμευση πρωθυπουργού για ασφάλιση των Βορειοηπειρωτών

Μοιραστειτε το

Μια… διαφορετική αλλά εξαιρετικά σημαντική συνάντηση είχε σήμερα Κυριακή (07/11) ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες», ο οποίος είναι Βορειοηπειρώτης στην καταγωγή, είχε θίξει μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το ζήτημα ασφάλισης χιλιάδων ομογενών από την Βόρειο Ήπειρο.

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2021, με ανάρτησή του μάλιστα είχε ζητήσει την παρέμβαση του πρωθυπουργού για το εξαιρετικά σημαντικό αυτό ζήτημα:

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κάλεσε τον Χρήστο Μάστορα στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν επί του θέματος και κυρίως για να δεσμευθεί για την άμεση επίλυσή του.

Αμέσως μετά, ο τραγουδιστής του δημοφιλούς συγκροτήματος «Μέλισσες» έγραψε στο Instagram ότι «μετά από δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (@kyriakos_) φαίνεται να κλείνει ο κύκλος της αδικίας και να ανοίγει αυτός της ισότητας, της δικαίωσης και της αναγνώρισης. Σήμερα μετά από την κουβέντα που είχαμε πλέω σε πελάγη ευτυχίας και βουρκώνω από συγκίνηση γιατί οι φωνές βοώντων εν τη ερήμω, εισακούσθηκαν».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

«Πριν 1 χρόνο και 9 μήνες περίπου, λίγο πριν τον «σεισμό» της πανδημίας δηλαδή, έγραψα μια οργισμένη ψηφιακή επιστολή προς την κυβέρνηση, που αφορούσε τις συντάξεις και το επίδομα απόρων των Βορειοηπειρωτών….

Μέχρι το 2010 που απέκτησα επιτέλους την πολυπόθητη ελληνική ιθαγένεια, που στο μυαλό μου ήταν κάτι που πάντα μου χρωστούσαν, στηνόμουν στην ουρά στο Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη και πάντα με έτρωγε ένα «γιατί»…

Γιατί δεν μας αναγνωρίζουν τα αδέρφια μας;

Γιατί δεν μας αναγνωρίζει η μαμά Ελλάδα;

Το ίδιο «γιατί» αναρωτήθηκαν και χιλιάδες ηλικιωμένοι όταν αφαιρέθηκαν τα επιδόματα και κουτσουρευτήκαν οι εθνικές τους συντάξεις.. Κουτσουρεύτηκε μαζί και η εθνική τους υπερηφάνεια…
Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι πρωτίστως η τιμή!

Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια αγώνων, πόνου και μόχθου να επουλωθούν οι πληγές των ανθρώπων που υπέφεραν ψάχνοντας την αγκαλιά μιας πατρίδας… Της πατρίδας μας…
Σήμερα λοιπόν μετά από δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ( @kyriakos_ ) φαίνεται να κλείνει ο κύκλος της αδικίας και να ανοίγει αυτός της ισότητας, της δικαίωσης και της αναγνώρισης.

Σήμερα μετά από την κουβέντα που είχαμε πλέω σε πελάγη ευτυχίας και βουρκώνω από συγκίνηση γιατί οι φωνές βοώντων εν τη ερήμω, εισακούσθηκαν… Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την πρόσκληση και για την ειλικρινή συζήτηση που κάναμε.

Περιμένουμε με ανυπομονησία και την τυπική δικαίωση με την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2022…
ΧΜ

6/11/2021».

Κυριάκος Μητσοτάκης και Χρήστος Μάστορας στο Μέγαρο Μαξίμου.Instagram

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» – Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...