Συνάντηση Δημάρχου Πλατανιά με το Πρέσβη της Φιλανδίας στην Ελλάδα – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης  Μαλανδράκης  είχε σήμερα συνάντηση με  τον  Πρέσβη της Φινλανδίας στην Ελλάδα, κ. Jari Boris Antero Gustafsson, συνοδευόμενος από την Πρόξενο Φινλανδίας στην Αθήνα, κα Eili Andersson και την Επίτιμο Πρόξενο Φινλανδίας στα Χανιά, κα Marianne Nissilä-Μπατάκη.

Συζητήθηκαν τα θέματα της υγειονομικής κρίσης λόγω του κορωνοϊου και οι τεράστιες επιπτώσεις λόγω της πανδημίας, που έπληξαν τον τουρισμό.

Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι ο Δήμος Πλατανιά, είναι από τους αγαπημένους προορισμούς των Φιλανδών και συζητήθηκαν  τρόποι για περαιτέρω ανάπτυξη  συνεργασίας, προκειμένου να εξακολουθήσει ο  Δήμος Πλατανιά να είναι η πρώτη επιλογή των Φιλανδών τουριστών.

Ο  Πρέσβης κ. Jari Boris Antero Gustafsson, ευχαρίστησε το  Δήμαρχο Πλατανιά κ.Ιωάννη Μαλανδράκη για τις δράσεις προβολής που πραγματοποιεί ο Δήμος στη Χώρα του.

Ο Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τις δυνατότητες που έχουν δημιουργηθεί στο Δήμο, για την ανάπτυξη θεματικού τουρισμού, καθώς και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις ξενοδοχειακές μονάδες  και το απασχολούμενο σε αυτές προσωπικό.

Στο τέλος συμφώνησαν και οι δύο να είναι μια μικρή παρένθεση η φετινή τουριστική χρονιά και να συνεχίσει να αποτελεί ο Δήμος μας, πρώτη επιλογή των Φιλανδών επισκεπτών.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα