Συνάντηση Γεννηματά – Σάντσεθ: Οι σοσιαλιστές βρίσκονται απέναντι στις οπισθοδρομικές πολιτικές

Μοιραστειτε το

Συνάντηση του πρωθυπουργού της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στο περιθώριο του Delphi Economic Forum

Για μια ενδιαφέρουσα συζήτηση έκανε λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σε δηλώσεις της αμέσως μετά την συνάντηση με τον Ισπανό πρωθυπουργό.

«Με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκα σήμερα με τον Πέδρο Σάντσεθ, τον αγαπητό φίλο και σύντροφο. Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για την πορεία της Ευρώπης αλλά και το ρόλο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών».

Η Φώφη Γεννηματά τόνισε στη συνέχεια ότι την επόμενη ημέρα της πανδημίας οι σοσιαλιστικές παρατάξεις θα πρέπει να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, λόγω της απειλής των συντηρητικών και οπισθοδρομικών πολιτικών. «Την επόμενη ημέρα από την πανδημία, είναι πολύ σημαντικό εμείς οι σοσιαλιστές να είμαστε πρωταγωνιστές, γιατί υπάρχει η απειλή συντηρητικές και οπισθοδρομικές πολιτικές να οδηγήσουν σε νέα κοινωνική κρίση και σε αδιέξοδα την Ευρώπη».

«Οφείλουμε λοιπόν να πρωταγωνιστήσουμε για την ολοκλήρωση της Ευρώπης και για ένα νέο πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που θα εξασφαλίζει πλήρη απασχόληση και θα αντιμετωπίζει τις ανισότητες. Βεβαίως συζητήσαμε και για την ανάγκη να επιβληθεί ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου στην ευρύτερη περιοχή και να αντιμετωπιστεί η επιθετική στάση της Τουρκίας», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση ΣτΕ: Βλάβες από εμβόλιο τυγχάνουν αποζημίωσης από το Δημόσιο

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...