Συλλυπητήρια από Ελπιδοφόρο, Ιερώνυμο και Κεραμέως για τους νεκρούς από τον σεισμό

Μοιραστειτε το

«Ας χαρίζει ο Θεός σε όλους το έλεός του, παρηγοριά και ανακούφιση», υπογράμμισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα ελληνικά, τα τουρκικά και τα αγγλικά, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

«Οι προσευχές μας συνοδεύουν όσους επλήγησαν από τον σεισμό σε Ελλάδα και Τουρκία, ειδικά στη Σάμο και στη Σμύρνη. Οι φυσικές καταστροφές θυμίζουν την ανθρώπινη αδυναμία μας και τη συμμετοχή του ενός στον πόνο του άλλου», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Βαθύτατα συγκλονισμένος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη μου για τον αδόκητο χαμό των δύο μαθητών από τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την ακριτική μας Σάμο. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίδει παρηγορία και δύναμη στους οικείους τους. Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος. Είθε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες ανθρώπινων ζωών και η μεγάλη δοκιμασία των συνανθρώπων μας να λάβει τέλος το ταχύτερο δυνατόν», τόνισε από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος στέκεται αρωγός στους εμπερίστατους αδελφούς μας στη Σάμο και ήδη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μητροπολίτη Σάμου Ευσέβιο για να του εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του. Έθεσε, μάλιστα, στη διάθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και της Πολιτείας όλες τις δομές του φιλανθρωπικού και κοινωνικού οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συντετριμμένη η Κεραμέως

«Συντετριμμένη» δήλωσε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο. Η υπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, σημειώνοντας: «Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των παιδιών».

Αναλυτικοτερα, η ανάρτηση της υπουργού έχει ως εξής:

«Είμαι συντετριμμένη από τον τραγικό χαμό δύο μαθητών από το σεισμό της Σάμου. Οι μαθητές ήταν καθ’ οδόν για το σπίτι τους όταν καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο. Τα λόγια φτωχά. Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των παιδιών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε οικείους, φίλους, συμμαθητές».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...