Συγκλονίζουν ο Στέφανος Κορκολής και η Κάρμεν Ρουγγέρη για την μάχη που έδωσαν για τον καρκίνο (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Εκείνος είναι σπουδαίος συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής, ενώ εκείνη είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Ο λόγος για τον Στέφανο Κορκολή και την Κάρμεν Ρουγγέρη, οι οποίοι βρήκαν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ και συγκίνησαν με τις εξομολογήσεις τους αναφορικά με τη μάχη που έδωσαν με τον καρκίνο.

Οι δυο τους αρχικά αναφέρθηκαν στα παιδικά τους χρόνια και την οικογένειά τους με τον Στέφανο Κορκολή να εξιστορεί τις δύσκολές στιγμές που έζησε όταν έμαθε ότι η μητέρα του διαγνώστηκε με ασθένεια Graves.

«Όταν αρρώστησε η μάνα, όταν ένα μέλος παθαίνει κάτι σοβαρό όλη η υπόλοιπη οικογένεια σπεύδει στο μέρος. Δεν είναι ιδιαίτερη αδυναμία σε μία μάνα, είναι ιδιαίτερη αδυναμία σε μία μάνα υπέροχη που ποτέ της ενώ υπέφερε τρομακτικά το έκρυβε για να μην στενοχωριόμαστε και αυτό είναι που μας έκανε να της έχουμε αδυναμία».

Η Κάρμεν Ρουγγέρη με την σειρά της αναφέρθηκε στον Ιταλό πατέρα της, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα ως ιερώνυμος. Η ίδια εξομολογήθηκε πως ο πατέρας της αποφάσισε να εγκαταλείψει τον κλήρο και έπειτα γνώρισε την καθολική μητέρα της. Ο πατέρας της ήταν εκείνος που της γέννησε την αγάπη της για τις τέχνες καθώς για κάθε ταλέντο της την έστελνε στις αντίστοιχες δραστηριότητες.

Στη συνέχεια ο σπουδαίος ερμηνευτής αναφέρθηκε στην περίοδο που στράφηκε στα πιο εμπορικά κομμάτια και εξήγησε πως το έκανε για βιοποριστικούς λόγους.

«Δεν βγάζαμε λεφτά, δεν μπορούσαμε να βιοποριστούμε από τη δουλειά μας αυτή. Κάποια στιγμή ένας παραγωγός μου προτείνει να γράψω μουσική για τη Μούσχουρη. Πέρασαν οι μήνες και δεν είχα καμία απάντηση. Μου είπε πως δεν της άρεσαν και τότε μου είπαν πες τα  εσύ και κάπως έτσι ξεκίνησε. Αλλά αργότερα έμαθα ότι δεν της τα έδωσαν ποτέ από την ίδια τη Μούσχουρη».

Τέλος οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες αναφέρθηκαν στην μάχη που έδωσαν με τον καρκίνο.

«Σε μένα έρχεται και  φεύγει. Είναι μία διαρκής μάχη. Το βασικό είναι ότι πρέπει να μάθουμε όλοι μας να κάνουμε προληπτικό έλεγχο. Μπορείς να σωθείς, να προλάβεις. Είναι μία αρρώστια που χτυπά ανεξαιρέτως. Δεν πρέπει να κατεβάσεις τα χέρια και να το δέχεσαι. Εγώ το πολεμάω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κορκολής.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για την δική της εμπειρία με τη νόσο, έπειτα από προληπτική εξέταση που έκανε.

«Εγώ είμαι της πρόληψης και έκανα μία μαστογραφία. Δεν με πήραν στο τηλέφωνο να μου πουν τι συμβαίνει. Μία μέρα τυχαία πήγα να την πάρω και έγραφε μέσα ότι οπωσδήποτε πρέπει να γίνει εγχείρηση για να ελεγχθεί κάτι ύποπτο που βρήκαν. Και πραγματικά το έκανα, ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, ήταν κακό, ήταν καρκίνος. Το προλάβαμε και ήταν όλα καλά. Η γιατρός μου είπε κάθε 6 μήνες να κάνω εξετάσεις».

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα