Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από παντρεμένο την ώρα που κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Την Πέννυ Μπαλτατζή την απολαύσαμε στο φετινό «J2US» ως coach στο πλευρό του Αντώνη Λουδάρο. Οι δυο τους δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό ωστόσο, θεωρούνταν ένα από τα ζευγάρια φαβορί.

Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο ετοιμάζεται να προχωρήσει σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Η ίδια φαίνεται ότι θα συμμετάσχει στο νέο μουσικό reality, «House of Fame».

Για τον ρόλο της στο παιχνίδι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», αποκαλύπτοντας ότι θα είναι δασκάλα στους παίκτες.

«Θα είμαι δασκάλα στα παιδιά στο House of Fame. Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα φωτεινό πλάσμα και είναι εργάτης της Τέχνης. Δουλεύει σκληρά και την παραδέχομαι. Ξέρω για τον Γιάννη Πλούταρχο, την Καίτη Γαρμπή, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Φοίβο. Έχουν κλείσει οι δηλώσεις. Θα ξεκινήσουμε μέσα Φεβρουαρίου».

Με αφορμή την σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου, η γνωστή τραγουδίστρια, αποκάλυψε τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν.

«Όταν δεν ήμουν γνωστή, μου έχει πει εργοδότης ότι θα μου δώσει χρήματα για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ενός συνοικιακού μαγαζιού. Ήμουν εξαγριωμένη και έκανα υπομονή για τρεις μέρες να μου δώσει το μεροκάματό μου και να φύγω. Έκανε κι άλλα πράγματα επειδή δεν δεχόμουν τις προτάσεις του.Ήταν παντρεμένος με παιδί και έλεγε πράγματα, ενώ κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά του», και συνέχισε αναφέροντας ακόμη ένα περιστατικό:

«Έχει τύχει να επιστρέψω από δουλειά χωρίς το άτομο με το οποίο είχα πάει γιατί είχε πιει και μου έπιασε το πόδι. Και μου είπε ότι δεν θα πάμε Αθήνα, αλλά θα πάμε στο σπίτι του στην Κόρινθο. Πήρα το ΚΤΕΛ από του Μολάους και γύρισα Αθήνα μόνη»

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα