Συγκινούν τα λόγια του Ηλία Ψινάκη για τον Βλάσση Μπονάστο: ««16 χρόνια χωρίς το Βλασσάκι μου» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Βλάσης Μπονάτσος, ήταν ταλαντούχος τραγουδιστής. Υπήρξε μέλος του μουσικού συγκροτήματος Πελόμα Μποκιού όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Γαρύφαλλε, Γαρύφαλλε». Το ίδιο τραγούδι ηχογράφησε, 25 χρόνια αργότερα, ο Βλάσσης Μπονάτσος όταν συνεργάστηκε με τους Goin’ Through. Ως σόλο τραγουδιστής έχει κυκλοφορήσει τραγούδια όπως «Μεταμορφώσεις», «Εμένα», «Μια Γυναίκα» κ.α.

Παράλληλα ήταν και ηθοποιός. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Εβίτα” με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη παίζοντας το ρόλο του Τσε Γκεβάρα, με την οποία μάλιστα είχαν συνάψει σχέση για πολλά χρόνια. Ιδιαίτερα αγαπητός έγινε μετά την συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη σειρά «Απαράδεκτοι».

Εκτός των άλλων, παρουσίασε πολλά τηλεπαιχνίδια και τηλεοπτικές εκπομπές.

Σε ηλικία 54 ετών και συγκεκριμένα στις 14 Οκτωβρίου 2004, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε θλίψη όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Βλάσης Μπονάτσος υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και θα μείνει πάντα χαραγμένος στην μνήμη της οικογένειάς του αλλά και στους πολύ καλούς του φίλους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος, ακόμη και σήμερα, ύστερα από 16 χρόνια, δεν τον έχει ξεχάσει.

Ο πρώην δήμαρχος του Μαραθώνα, αναπολώντας τις στιγμές που ζήσανε μαζί, ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον αγαπημένο του φίλο, συνοδευόμενη με τη χαρακτηριστική λεζάντα:

«16 χρόνια χωρίς το Βλασσάκι μου.

Αυτή η φωτογραφία είναι από την περίοδο που είχε χωρίσει με την Αλίκη και έμενε σπίτι μου. Είναι η ίδια περίοδος πού από αυτή την συγκατοίκηση “γεννήθηκαν” οι Απαράδεκτοι…

Αξέχαστες αναμνήσεις με πλάκες γέλια και υπέροχες στιγμές…!!!»

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: lamprina

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα