Συγκινητικές ευχές από μαθητές δημοτικού προς γιατρούς και νοσηλευτές στο «Παπανικολάου»

Μοιραστειτε το

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας σώζετε από όλο αυτό που γίνεται. Όλοι στον κόσμο σας εκτιμάμε και σας αγαπάμε. Είστε οι ήρωες όλου του πλανήτη». Αυτές και άλλες συγκινητικές ευχές από τους μαθητές δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη απευθύνθηκαν αυτές τις γιορτινές ημέρες σε γιατρούς και νοσηλευτές στο «Παπανικολάου».

Κάρτες με όμορφες ζωγραφιές και ευχές από τα παιδιά στολίζουν τον διαδικτυακό «τοίχο» του Νοσοκομείου, το οποίο όπως και ολόκληρη η πόλη δοκιμάστηκε σκληρά τους τελευταίους μήνες στη διάρκεια της έξαρσης του κορωνοϊού.

Μερικά από τα συγκινητικά μηνύματά τους είναι:

«Να ξέρετε πως εμείς είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε πάρα, μα πάρα πολύ!!! Δεν σας ξεχνάμε και ξέρουμε πόσο δύσκολα περνάτε στα νοσοκομεία. Εμείς ακόμη και αν δεν σας ξέρουμε σας αγαπάμε πολύ, πολύ»

«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς αυτούς τους ανθρώπους που ζορίζονται, που δεν κοιμούνται που δεν ξεκουράζονται. Στους γιατρούς. Άμα δεν υπήρχαν δεν θα ζούσαμε, θα πεθαίναμε όλοι χωρίς αυτούς γι’ αυτό τους ευχαριστούμε πάρα πολύ»

Δείτε το βίντεο του «Νοσοκομείου Παπανικολάου» με τις κάρτες των μαθητών της Ε’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας:

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...