Συγκέντρωση με καπνογόνα έξω από το σπίτι του καθηγητή που μαχαίρωσε το σκυλάκι στην Νίκαια (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Καπνογόνα, συνθήματα και οργή συνέθεταν το σκηνικό στην Νίκαια, έξω από το σπίτι του άνδρα που μαχαίρωσε ένα σκυλάκι, τον Έκτορα, πριν από λίγες ημέρες. «Δεν θα τη γλιτώσεις» φωνάζει το οργισμένο πλήθος, ενώ οι πιο θερμόαιμοι άναψαν καπνογόνα. Το σύνθημα «δολοφόνε – δολοφόνε» αντιχούσε παντού, τόσο που έντρομοι οι γείτονες κατέβασαν τα παραθυρόφυλλα και έκλεισαν τις κουρτίνες.

Την ίδια ώρα, μέσα στο σπίτι του καθηγητή, το κινητό δεν σταμάταει να χτυπάει. Γιατί; Φιλοζωϊκές οργανώσεις βρήκαν τον αριθμό και τον μοίρασαν σε χιλιάδες μέλη του μέσω Facebook για να κάνουν «κόλαση» τη ζωή του καθηγητή.

Αμετανόητος ο 54χρονος

«Θα αστειεύεστε βέβαια με το μαχαίρωμα τώρα έτσι; Δεν το θεωρώ να μου το λέτε σοβαρά. Εμένα μου όρμησε, με έριξε κάτω, όταν λοιπόν ήμουν ανάσκελα με το κεφάλι προς τον ουρανό είδα τον γείτονά μου, που τον φώναξα να με βοηθήσει απεγνωσμένα» ανέφερε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή Live News. Και πρόσθεσε: «Είχα το κεφάλι προς τον ουρανό με τον σκύλο πεσμένο και μέσα στην απελπισία μου γιατί λέω “τώρα αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή μου” έκανα κάτι γιατί ο σκύλος επιτιθόταν στο λαιμό μου για να με σκοτώσει, έπρεπε να προστατεύσω τη ζωή μου».

Ο 54χρονος κατέθεσε και μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του σκύλου υποστηρίζοντας ότι του επιτέθηκε και προσπάθησε να αμυνθεί. «Έχω πολλά χτυπήματα, στα χέρια μου, στα πόδια μου, στο κεφάλι, στους ώμους, στο γοφό. Ο σκύλος μπορεί να είναι φιλικός με τους γνωστούς ανθρώπους ή με άλλα σκυλιά, με το δικό μου σκυλί όρμησε και όρμησε σε εμένα», είπε.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα