Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: «Να ζητήσετε από τον Κουφοντίνα να διακόψει την απεργία πείνας» | newsbreak

Μοιραστειτε το

«Αντί να ζητάτε την υποχώρηση του κράτους, να ζητήσετε από τον δολοφόνο να διακόψει την απεργία πείνας». Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα που στέλνουν σε όσους καλούν το κράτος να υποχωρήσει για να μην πεθάνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας, οι συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατίας.

Με ανακοίνωσή τους ζητούν από τον κρατούμενο να διακόψει άμεσα την απεργία πείνας, ενώ τον καλούν ακόμη να βρει το «δίκιο», εφόσον θεωρεί ότι έχει, στα δικαστήρια.

«Παρά το γεγονός ότι δολοφόνησε τους ανθρώπους μας, τον καλούμε να υποχωρήσει από το αίτημά του και να ζήσει. Το να πεθάνει δεν θα φέρει κανέναν από τους δικούς μας πίσω» αναφέρουν χαρακτηριστικά, απευθυνόμενοι στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ομάδα των συγγενών θυμάτων της τρομοκρατίας στέλνει μήνυμα και σε όσους προχωρούν σε δηλώσεις και διαδηλώσεις υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα πως «όταν μιλάτε, σας ακούμε και εμείς. Αναρωτιόμαστε εάν το έχετε σκεφτεί έστω και μία φορά».

Ξεκαθαρίζουν μάλιστα πως το κράτος δικαίου είναι ακρογωνιαίος λίθος της έννομης τάξης. «Δεν εκβιάζεται, γιατί αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο οποίο να βασιστούμε όλοι εμείς, που σε αντίθεση με τον δολοφόνο πιστεύουμε στη δημοκρατία και στον τρόπο λειτουργίας της» επισημαίνουν.

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα