Στ. Πέτσας: Ανοιχτά από 11 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Μοιραστειτε το

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου ξεκαθάρισε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» σημείωσε πως χθες ανακοινώθηκε μία προληπτική κίνηση για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια.

Όπως ανέφερε, με την απόφαση για lockdown επί μία εβδομάδα από σήμερα, διευκολύνονται και οι ειδικοί, καθώς θα γνωρίζουν ότι η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη. Οι δραστηριότητες που ανεστάλησαν αυτή την εβδομάδα, θα επανέλθουν στις 11 Ιανουαρίου επανέλαβε διευκρινιστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία, γιατί νοιάζεται αλλά και γιατί μπορεί, καθώς έχει αποκτήσει την αξιοπιστία της στις αγορές. Όπως συμπλήρωσε, και μέσα στο 2021 η κυβέρνηση θα συνεχίσει να ξετυλίγει μέτρα ανακούφισης για τους πληγέντες από τον κορωνοϊό, «πάντα με σύνεση, λογική και ανθρωπιά».

Προτεραιότητα, εξήγησε, είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, είτε αυτό είναι φόροι, είτε εισφορές. «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία και την κοινωνία που πλήττονται από την πανδημία. Δεν θα αφήσουμε να γίνει χιονοστιβάδα και να πνίξει το παλιό χρέος από την κρίση επιχειρηματίες, αλλά και φυσικά πρόσωπα» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί ανασχηματισμού, μίλησε για «νέα χρονιά νέο ξεκίνημα», ωστόσο υπογράμμισε πως τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο πρωθυπουργός, «που ξέρει καλύτερα».

Πηγή: ΣΚΑΪ

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...