Στράτος Τζώρτζογλου: “Δεν αντέχω όλη αυτήν τη βρωμιά” – Τι είπε για την Τζένη Μπότση -ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστειτε το

“Νομίζω ότι μόνο το 2% είναι πολύ μαύρο και κακό” είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου κατά την τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”. “Το περισσότερο είναι που υφίσταται την κακία του μαύρου. Τώρα έχει ξεσπάσει η αρρώστια! Ευτυχώς που ξέσπασε για να φωτιστούν όλοι οι χώροι, όχι μόνο του θεάτρου, ή του τραγουδιού, ή της δημοσιογραφίας” είπε ο ηθοποιός που εξέφρασε την ελπίδα να αποδοθεί Δικαιοσύνη για όλες τις καταγγελίες που ακούγονται. “Ελπίζω η Δικαιοσύνη να αποδοθεί, πέρα από τις παραγραφές αδικημάτων κι εγώ θα έλεγα, έκκληση κάνω, σε όλο τον πλανήτη, σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους ανθρώπους οτιδήποτε ξέρουν να βγουν τώρα και να το πουν, να βγουν στα ίσα, να καθαρίσει αυτό, αυτός ο καρκίνος που βασανίζει κόσμο, χαλά παιδάκια, και τα χαλασμένα παιδιά χαλάνε άλλους, και πηγαίνει έτσι. Να σταματήσει αν θέλουμε μια κοινωνία πραγματικά υγιή” υπογράμμισε ο Στράτος Τζώρτζογλου. “Να τα πούμε όλα επιτέλυος και να πάει η υπόθεση στην κυβέρνηση, τι παραγραφή νόμων και βλακείες, να καθίσουν πραγματικά τώρα να τα δούνε. Θα αιματοκυληθούμε στο τέλος θα βγούμε στους δρόμους και θ αρχίσουμε να αποδίδουμε Δικαιοσύνη μόνοι μας… Ευτυχώς που ενώθηκαν πλέον όλες αυτές οι φωνές για να μπορέσει να γίνει τέτοιο θέμα για να φτάσει επιτέλους εκεί που πρέπει να φτάσει και να εξυγιανθούν επιτέλους όλοι οι χώροι. Δεν την αντέχω μ’ αυτήν τη βρωμιά, έχω υποστεί πολλά, αλλά ευτυχώς είχα την ευλογία να συναντηθώ με τόσο μεγάλα πνεύματα, μου έδωσαν ώθηση και να κάνω υπομονή… Είχα ένα σπιτάκι με την πρώην γυναίκα μου και κάθε χρόνο το πουλούσα για να κάνω παραγωγές να δουλεύω μόνος μου γιατί μου είχαν κλειστεί όλες οι πόρτες, επειδή αρνήθηκα… Κι εγώ είχα πολλές, κάποιες δυνατές σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αλλά μπορούσα να πω “άντε γεια, είμαι και ο Τζώρτζογλου τελοσπάντων”. Ρωτάνε τα άλλα παιδάκια; Κυρίως όταν είναι πιτσιρικάδες που νε έχουν καν την αντίληψη γιατί υπάρχει ο εκφοβισμός πρώτα, ότι “αν δεν, θα σε διαλύσω”, όλα φοβούνται, έχουν ένα όνειρο, είναι τρελό να θες να δουλέψεις και όχι μόνο στο θέατρο και στο τραγούδι” ξέσπασε ο ηθοποιός που είπε ότι στο ξεκίνημά του οι γονείς του ανησυχούσαν για το “από πόσα κρεβάτια θα έπρεπε να περάσει” και τόνισε ότι “το ταλέντο μου είναι το πάθος μου για δουλειά, κάποια στιγμή θα βγω, πόσο θα μου πάρει; Πενήντα χρόνια;”.

“Μου ήρθαν κοπέλες το ’94 που έκανα οντισιόν και μου τα λέγανε, δεν έχουν βγει αυτές οι κοπέλες να μιλήσουν ακόμη, για κάποιους που κάνουν οντισιόν ότι ο ένας αυνανιζόταν, ο άλλος τους την έπεφτε, και έλεγα υπερβολικά είναι αυτά αλλά μπορεί να συμβαίνουν. Γιατί είχα ακούσει διάφορα τέτοια. Δεν βγήκαν να μιλήσουν, δεν μίλησα κι εγώ!”.

“Είχα ακούσει διάφορα, αλλά πολλές φορές λες είναι η κακία του χώρου, επειδή κάποιοι άνθρωποι τυχαίνει να έχουν και ταλέντο που δεν τους καθιστά ικανούς να κάνουν τέτοια πράγματα ή να συνδέονται μ’ αυτά. Είχα ακούσει διάφορα αλλά λες η ζήλεια, ξέρεις για όλους λένε, ευτυχώς με τις κοπέλες, έξι-εφτά από αυτές έχω δουλέψει μαζί τους προσωπικά, τη Ζέτα Δούκα, την Τζένη Ιωακειμίδου, την Τζένη Μπότση, τη Λένα Δροσάκη… Είναι εκπληκτικά πλάσματα, ηθικότατες, η συνεργασία ήταν πανέμορφη. Έβλεπα κάποιο φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση γιατί είχαμε ερωτικές σκηνές στο “Σημάδι του Έρωτα” και μου έλεγε “Στράτο σ’ ευχαριστώ που με προστατεύεις”, γιατί την κοιτούσα με αγάπη. Και μου έλεγε δεν το πιστεύω αυτό που κάνεις” και έλεγα “πολύ ευαίσθητη είναι αυτή”. Καταλάβαινα ότι κάτι θα είχε συμβεί αλλά ποτέ δεν μου είπε τίποτα”.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...