Στο σφυρί ακίνητο της Μπριγκίτε Παπασταύρου για χρέη σε τράπεζα | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στο σφυρί βγάζει η Alpha Bank ακίνητο της γνωστής κ. Μπριγκίτα Παπασταύρου, για χρέη. Ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, διότι εάν νεοκλασικά ακίνητα στην Πλάκα φτάνουν στο σημείο να βγαίνουν στο σφυρί σε δημόσιο πλειστηριασμό, τότε η οικονομία αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα.

Η σελίδα του πλειστηριασμού

Η Μπριγκίτε Παπασταύρου είχε εμφανιστεί και στην εκπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να προωθήσει την εταιρεία της. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της στην τράπεζα, έτσι έπεσε κι αυτή στον κυκεώνα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, όπως κάθε άλλος δανειολήπτης που δεν μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Η κυρία Παπασταύρου είχε απασχολήσει την επικαιρότητα τότε με το σκάνδαλο της ΑΓΡΟΤΗΜΑ, για το οποίο όμως έλαβε χάρη από τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Η ίδια τότε είχε δηλώσει πως τους παράνομους διορισμούς στην ενλόγω εταιρεία τους είχε υπογράψει μετά από πίεση του τέως υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου.

Πως δικαιολογούσε η κυρία Παπασταύρου τους παράνομους διορισμούς που είχε υπογράψει. Πηγή, Ελευθεροτυπία.
Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ανδρέας Ζ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα