Στο στόχαστρο της Ν.Δ. ο Μ. Μπαλαούρας για το σκάνδαλο Folli Follie

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σκιές για τον ρόλο του Μάκη Μπαλαούρα ως προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής επιχειρεί να δημιουργήσει η Ν.Δ., σχετικά με το σκάνδαλο της Folli Follie, παρότι ακόμα και απ’ την έκθεση της PWC διαψεύδονται οι επιλεκτικές κυβερνητικές διαρροές.

Σε νεότερη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. αναφέρονται τα εξής: 

«Στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του διευθυντή ασφαλείας της Folli Follie προς τον υπόδικο ιδρυτή της που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, γίνεται αναφορά σε διάθεση «κονδυλίου (80)» για «κάποιες ανάγκες» του «ανθρώπου τους» που θα είναι «δίπλα τους μέχρι να τελειώσουν όλα».

Μετά τις αποκαλύψεις ο κ. Μπαλαούρας, τότε πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, βγήκε και ουσιαστικά παραδεχθηκε τη συναλλαγή με τη συγκεκριμένη εταιρία δηλώνοντας ότι τα € 80.000 πήγαν σε νοσοκομείο της Ηλείας, της εκλογικής του περιφέρειας.

Για ποιο λόγο 80.000 που φέρεται να διαθέτει η Folli Follie ως αντάλαγμα για την ευνοϊκή της μεταχείριση, καταλήγουν στην εκλογική περιφέρεια του τότε προέδρου της Επιτροπής  Οικονομικων Υποθεσεων της Βουλής;

Θεωρείται και αυτό κανονικό για το «μαγαζί»;»

Στην προηγούμενη ανακοίνωσή της η Ν.Δ. σημείωνε μεταξύ άλλων:  «Tα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από την έρευνα για το μεγάλο σκάνδαλο της Folli Follie αποκαλύπτουν ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος για τις παρεμβάσεις υπέρ των προφυλακισμένων επιχειρηματιών» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνοντας ότι ο κ. Μπαλαούρας εμφανίζεται ξανά ως μεσολαβητής υπέρ των συμφερόντων της εταιρείας».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...