Στο εδώλιο πέντε άτομα που είχαν μετατρέψει σε σκλάβα του πληρωμένου σεξ 22χρονη Ρωσίδα στη Ρόδο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σε σκλάβα του πληρωμένου σεξ είχαν μετατρέψει μια 22χρονη Ρωσίδα ένας 57χρονος από τη Χαλκίδα, η συνομήλικη σύζυγός του και ακόμη τρία άτομα, που θα καθίσουν σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου κατηγορούμενοι για σωματεμπορία με κατακράτηση δι’ απειλής βίας, υφαρπαγή ταξιδιωτικών εγγράφων και άμεση συνέργεια σε αυτά κατά περίπτωση.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της 18ης Αυγούστου 2015, όταν η άτυχη κοπέλα πήγε στην Ασφάλεια Ρόδου, όπου περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τα φρικτά βασανιστήρια που πέρασε επί σχεδόν έναν μήνα.

Όλα άρχισαν όταν «τσίμπησε» το δόλωμα που της έριξε ο 57χρονος, ο οποίος «ψάρευε» ευπαρουσίαστες αλλοδαπές γυναίκες μέσω δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης και δέχθηκε να έρθει στα τέλη Ιουλίου στην Ελλάδα για να εργαστεί σε μπαρ στη Ρόδο. Όμως, το όνειρό της για μια καλύτερη ζωή στη χώρα μας μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ο κατηγορούμενος παρακράτησε τα ταξιδιωτικά έγγραφά της και την εξανάγκασε με απειλές να προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες της σε δύο διαφορετικά μπαρ του νησιού.

Μάλιστα, φέρεται ότι τη βίασε δύο φορές, ενώ την κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του, αναθέτοντας ρόλο «δεσμοφύλακα» στην 57χρονη… σύζυγό του όταν έφευγε από τη Ρόδο! Με την επιτήρηση της 22χρονης φέρεται ότι είχαν επιφορτιστεί ο 50χρονος ιδιοκτήτης του ενός μπαρ, καθώς επίσης μια 37χρονη Ουκρανή και μια 26χρονη Ελληνίδα που εργάζονταν εκείνη την περίοδο στα νυχτερινά μαγαζιά.

Μετά την καταγγελία της 22χρονης συνελήφθησαν τα πέντε μέλη του κυκλώματος σωματεμπορίας και οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, στην οποία αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Κατά την παραμονή του στο ανακριτικό γραφείο, όπου ο 57χρονος είχε πάει για να ζητήσει προθεσμία, επιτέθηκε στη δικαστική λειτουργό και θα τη χτυπούσε αν δεν παρενέβαινε ο αστυνομικός που βρισκόταν εκεί. Για την επίθεση είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε φυλάκιση οκτώ μηνών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα