Στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για 20η φορά στην ιστορία του

Μοιραστειτε το

INTIMESPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ στην αναμέτρηση με την Ομόνοια στην Κύπρο και προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ο δρόμος στα «αστέρια» για τους «ερυθρόλευκους» συνεχίζεται καθώς η Ομόνοια δεν μπόρεσε να τον ανακόψει. Ο Ολυμπιακός έχοντας το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν ανησύχησε ιδιαίτερα στο ΓΣΠ «κλειδώνοντας» τη συμμετοχή του στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ για 20η φορά στην ιστορία του.

Το παιχνίδια κύλησε ομαλά για τους «ερυθρόλευκους» που είχαν την ευκαιρία να φύγουν από την Κύπρο ακόμα και με τη νίκη ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του πραγματοποιώντας ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τρεις αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς αφού Φορτούνης, Μασούρας και Χασάν δεν ήταν βασικοί, ενώ Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί πήραν φανέλα βασικού.  Άλλες τόσες αλλαγές είχε και η Ομόνοια, με τον Μπεργκ να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει Σενέ, Γκόμεθ και Τιάγκο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και στα πρώτα λεπτά κατάφεραν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα. Είχαν σχετική υπεροχή όμως δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο – Λέγιακς, Λούφτνερ, Λανγκ, Χουμπότσαν – Τζιωνής (84′ Σένε), Βίτορ Γκόμες, Κούσουλος – Μποτεάκ, Ντούρις (70′ Κακουλής), Παπουλής (70′ Ασάντε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, (90’+2′ Καφού) Ραντζέλοβιτς (75′ Μασούρας), Βαλμπουενά (90’+2′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...