Στον κόλπο της Παντάνασσας Ηρακλείου πλέει το υπερπολυτελές γιοτ Ρώσου μεγιστάνα αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ένα από τα πολυτελή και εντυπωσιακά γιοτ στον κόσμο, βρίσκεται στο Ηράκλειο από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, έχοντας τραβήξει το ενδιαφέρον όλων των κατοίκων.

Το πανάκριβο σκάφος, η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 500.000.000 δολάρια, ανήκει στον Ρώσο μεγιστάνα Andrey Melnichenko καιέφτασε στην ακτή και συγκεκριμένα στον κόλπο της Παντάνασσας την Παρασκευή, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του έφτασε αεροπορικώς νωρίς το απόγευμα με ιδιωτική πτήση.

Το υπερπολυτελές γιοτ του Andrey Melnichenko είναι το μεγαλύτερο που έχει κατασκευαστεί ποτέ, καθώς έχει μήκος 142,8 μέτρα. Συνήθως ταξιδεύει με 22 ναυτικά μίλια την ώρα, αλλά η μέγιστη ταχύτητά του αγγίζει τα 26. Το γεμάτο χλιδή σκάφος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 14 άτομα και έως 42 μέλη πληρώματος. Διαθέτει ελικοδρόμιο και επτά σουίτες με κρυστάλλινα αλεξίσφαιρα παράθυρα, η μία εκ των οποίων είναι 230 τετραγωνικά και χρησιμοποιείται μόνο από τον ιδιοκτήτη!

Ο Andrey Melnichenko, που είναι παντρεμένος με την 38χρονη πρώην ποπ σταρ και μοντέλο Aleksandra, είναι ένας από τους δέκα πλουσιότερους Ρώσους και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη, με περιουσία που ξεπερνάει τα 8.000.000.000 δολλάρια. Οι επιχειρήσεις που διευθύνει ασχολούνται με την εκμετάλλευση κοιτασμάτων άνθρακα και την παραγωγή λιπασμάτων.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα