Στον εισαγγελέα ο γιος του εφοπλιστή Λεβεντάκη – «Βρέθηκε σε λάθος τόπο και χρόνο» λέει ο πατέρας του | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης ο γιος του εφοπλιστή Λεβεντάκη και ο φερόμενος ως συνεργός του, μετά τη σύλληψή τους για την επίθεση σε Αλβανό μποξέρ στο Περιστέρι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από μια μάντρα αυτοκινήτων, όταν ο 32χρονος Αλβανός δέχθηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους. Οι δύο δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και ο ένας χτύπησε τον Αλβανό με σιδηρογροθιά στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι. Αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό έδωσε τα στοιχεία του οχήματος στην αστυνομία και το αυτοκίνητο εντοπίστηκε  λίγο αργότερα στο Χαϊδάρι. Το όπλο ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί.

Από τα στοιχεία των αστυνομικών, αυτός που φέρεται να πυροβόλησε τον Αλβανό ήταν 33χρονος  Γιάννης Λεβεντάκης, ενώ ο συνεργός του χτύπησε το θύμα με σιδερογροθιά. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ στη δικογραφία θα συμπεριληφθεί βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το περιστατικό.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκεύη.

Η απάντηση του πατέρα, Γιώργου Λεβεντάκη

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του συλληφθέντα, Γιώργος Λεβεντάκης υποστηρίζει ότι το παιδί του βρέθηκε σε λάθος τόπο και χρόνο: «Ο Γιάννης βρέθηκε σε λάθος τόπο, λάθος χρόνο. Το παιδί δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Ούτε σε ξυλοδαρμό ενεπλάκη, ούτε σε πυροβολισμό. Ούτε όπλο είχε μαζί του. Μόνο κάποια χρήματα, ένα πολύ μεγάλο ποσό το οποίο ήταν σε πολλούς φακέλους για πληρωμές του πληρώματος. Το άλλο παιδί, είναι ανιψιός μου και υπάλληλος της εταιρείας. Τον Αλβανό δεν τον γνωρίζει καν…», δήλωσε στο protothema.gr.

Ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει ότι ο γιος του πήγε στο σημείο για να αφήσει ένα αυτοκίνητο: «είχε πάει να αφήσει ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW, για πώληση καθώς αγόρασε μια Mercedes από τη Γερμανία την οποία και θα την έφερνε ο οδηγός του μέσω Ιταλίας. Πήγε λοιπόν στην έκθεση για να αφήσει το αυτοκίνητο και εκεί έγινε το μπέρδεμα… Ο Γιάννης είχε πολλά λεφτά πάνω του και έπρεπε να δοθούν διευκρινίσεις στην Ασφάλεια, αν και έχει όλες τις αποδείξεις. Τα λεφτά ήταν σε 15-20 φακέλους με ονόματα καπετανέων και πληρωμάτων. Πληρωμές για ένα ολόκληρο βαπόρι πάνω από 100.000. Το παιδί μου πήγε να αφήσει ένα αυτοκίνητο, έπεσε στην κακιά στιγμή και βρέθηκε μπλεγμένος. Σας λέω υπεύθυνα, ότι ούτε χτύπησε κανέναν ούτε πυροβόλησε. Αυτό αποδεικνύεται και από μάρτυρες» ισχυρίστηκε.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα