Στις 20 Νοεμβρίου απολογείται ο σεξομανής γυναικολόγος της Ρόδου | newsbreak

Μοιραστειτε το

Προθεσμία για να καταθέσει στον πταισματοδίκη πήρε ο σεξομανής γυναικολόγος της Ρόδου, σε βάρος του οποίου έχουν καταθέσει μηνύσεις 17 γυναίκες για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και της εξύβρισης κατά τη διάρκεια της ιατρικής εξέτασης.

Ο γιατρός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις το μεσημέρι της Πέμπτης, αλλά τελικά πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 20 Νοεμβρίου για την πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και περιλαμβάνει δύο μηνύσεις. Μία ακόμη δικογραφία με 11 και μια τρίτη με τέσσερις μηνύσεις εκκρεμούν ενώπιον του πταισματοδίκη Ρόδου.

Οι δικηγόροι του γυναικολόγου Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελής θα ενημερωθούν αρμοδίως για το υλικό που έχει συγκεντρωθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης που έχει διενεργηθεί ως τώρα, λαμβάνοντας αντίγραφα της δικογραφίας, ενώ, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», στις προθέσεις τους είναι να αιτηθούν τη συσχέτιση του συνόλου των μηνύσεων σε μία δικογραφία για να αποφευχθεί το φαινόμενο της «σαλαμοποίησης» ομοειδών καταγγελιών, αλλά και για να υπάρξει συνολική απάντηση στα καταγγελλόμενα.

Όπως φαίνεται, η εξέταση της πολύκροτης υπόθεσης θα διαρκέσει πολύ και λόγω του όγκου της δικογραφίας, αλλά και επειδή θα απαιτηθούν πραγματογνωμοσύνες και καταθέσεις από τρίτα πρόσωπα. Πάντως, οι συνήγοροι υπεράσπισης του γιατρού (ο οποίος παραμένει σε υποχρεωτική άδεια από την εργασία του) ανέφεραν ότι ο εντολέας τους και η οικογένειά του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από όσα του καταλογίζουν οι 17 γυναίκες -τις οποίες, όπως ισχυρίζεται, δεν γνωρίζει-, αλλά και για όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το νησί των ιπποτών είδε το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου έναν μήνα, με την καταγγελία μιας 55χρονης πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός θώπευε το στήθος της και άλλα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια της γυναικολογικής εξέτασης. Ακολούθησαν η μία μετά την άλλη οι εγκλήσεις σε βάρος του γιατρού, φτάνοντας τις 17.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα