Στις Εργατικές Κατοικίες Πτολεμαΐδας τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Ξεκίνημα για το «Θεσμό της Γειτονιάς και της Κοινότητας»

Από τις Εργατικές Κατοικίες Πτολεμαΐδας ξεκίνησε σήμερα το πρωί πιλοτικά ο θεσμός της Γειτονιάς και της Κοινότητας, ο οποίος ήταν από τις βασικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής του Δήμου Εορδαίας.

Πιο συγκεκριμένα η πόλη της Πτολεμαΐδας χωρίστηκε σε Οικοδομικά Τετράγωνα, στα οποία για μια εβδομάδα, υπάλληλοι διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου παρεμβαίνουν, διορθώνουν και προλαμβάνουν προβαίνοντας σε εργασίες συντήρησης, καθαρισμού, καλλωπισμού, επούλωσης οδοστρώματος, αποψίλωσης, κοψίματος επικίνδυνων κλαδιών κ.α., βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητα των πολιτών. Οι ίδιες εργασίες θα γίνονται σε όλες τις  Kοινότητες του δήμου.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στα συνεργεία εξωτερικών χώρων του δήμου, για την πολύτιμη συμβολή τους, σημείωσε ότι μία ακόμα θεμελιώδης δέσμευση έναντι των πολιτών ξεκίνησε να υλοποιείται. Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο θεσμός της Γειτονιάς και της Κοινότητας θα συντελέσει στο μέγιστο βαθμό για να έχουμε καθαρούς και όμορφους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους και λειτουργικές όλες τις δημοτικές υποδομές σε κάθε γωνιά της Εορδαίας, έτσι ώστε να απολαμβάνει την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του ο δημότης.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα