Στικ έτοιμα για λήψη κατά της διάρροιας: Με το smectiGo πηγαίνω παντού!

Μοιραστειτε το

Διότι ο φόβος ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκδηλωθεί ένα δεύτερο επεισόδιο, ότι μπορεί αυτό να συμβεί εν μέσω μίας συνάντησης, μίας ομιλίας, μίας σύσκεψης, αλλά ακόμα και μίας διαδρομής, ή και… στο σούπερ μάρκετ, αρκεί για να αποτρέψει κάθε σκέψη εξόδου από το σπίτι ή και απομάκρυνσης από το μπάνιο του σπιτιού!

Η διάρροια θεωρείται για τους περισσότερους μια εξαιρετικά δυσάρεστη και άβολη κατάσταση. Ακόμα και όταν δεν συνοδεύεται από έντονο κοιλιακό άλγος, ένα επεισόδιο διάρροιας αρκεί για να αναγκάσει τον πάσχοντα να αναβάλει επί τόπου όλες τις δραστηριότητές του «επ’ αόριστον». Διότι ο φόβος ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκδηλωθεί ένα δεύτερο επεισόδιο, ότι μπορεί αυτό να συμβεί εν μέσω μίας συνάντησης, μίας ομιλίας, μίας σύσκεψης, αλλά ακόμα και μίας διαδρομής, ή και… στο σούπερ μάρκετ, αρκεί για να αποτρέψει κάθε σκέψη εξόδου από το σπίτι ή και απομάκρυνσης από το μπάνιο του σπιτιού!

Είναι όμως όντως έτσι τα πράγματα; Μια απλή εντερική διαταραχή, που μάλιστα συμβαίνει τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο κατά μέσο όρο, αρκεί για να ανατρέψει τον προγραμματισμό ενός ενήλικα, ενός επαγγελματία, ενός επιχειρηματία ή μίας μητέρας; Η διάρροια είναι μία ξαφνική μεταβολή στη συχνότητα των κενώσεων και τη σύσταση των κοπράνων, για τρεις ή περισσότερες φορές την ημέρα. Συνήθως συνοδεύεται από κοιλιακό άλγος και οφείλεται σε κάποια λοίμωξη από ιό ή βακτήριο. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε ένα ταξίδι, σε μία τροφική δηλητηρίαση ή ακόμα και σε παρενέργειες κάποιας φαρμακευτικής αγωγής.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πολύ απλά, πως η διάρροια αυτής της μορφής, που ονομάζεται οξεία διάρροια, μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά με έναν συνδυασμό προσεκτικής διατροφής και του κατάλληλου σκευάσματος. Παράλληλα λοιπόν με την καλή ενυδάτωση του οργανισμού, που είναι απολύτως απαραίτητη, τις μικρές ποσότητες γευμάτων στα οποία περιλαμβάνεται ρύζι, ζυμαρικά, πατάτα, βρώμη και μπανάνα για παράδειγμα και τα οποία είναι εμπλουτισμένα με αλάτι, αρκεί ένα σκεύασμα όπως τα στικς smectiGo για να δοθεί η καταλληλότερη λύση.

Διότι τα στικς smectiGo αποτελούν τον πιο πρακτικό και εύκολο τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τη διάρροια οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρισκόμαστε. Η πρακτική τους συσκευασία, που χωρά παντού και την οποία μπορούμε να έχουμε μαζί μας στην τσάντα μας, είναι έτοιμη για λήψη, ενώ το σκεύασμα δεν χρειάζεται διάλυση σε νερό ή κάτι παρόμοιο – καταναλώνεται απευθείας! Αξίζει να αναφέρουμε ότι το smectiGo αποτελείται από διοσμεκτίτη, έναν φυσικό πηλό που δεσμεύει τοξίνες και μικρόβια και συμβάλλει στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό. Επιπλέον, καλύπτει τον πεπτικό βλεννογόνο και συμβάλλει στην επιδιόρθωση της εντερικής βλάβης αντιμετωπίζοντας τα συμπτώματα της οξείας διάρροιας ενώ σέβεται την εντερική διέλευση.

Το αποτέλεσμα είναι η γρήγορη ανακούφιση από τα συμπτώματα, εύκολα και ανώδυνα. Ο πάσχων καταναλώνει το προϊόν απευθείας από το στικ, καθώς εκτός της εύχρηστης και πρακτικής συσκευασίας του, έχει και υπέροχη γεύση καραμέλα κακάο, που φτιάχνει αμέσως τη διάθεση.

Με το smectiGo μαζί μας, η διάρροια δεν είναι πλέον πρόβλημα ικανό να μας κρατήσει στο σπίτι. Δεν είναι πρόβλημα, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με τα smectiGo στικς μπορούμε ανά πάσα στιγμή να δώσουμε την αποτελεσματικότερη λύση και να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας χωρίς δισταγμό, χωρίς καμία διακοπή!

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...