Στη Θεσσαλονίκη το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής

Μοιραστειτε το

Με τον κουρνιαχτό από την καταγγελία περί απόπειρα δωροδοκίας του Σιαμπάνη να μην έχει κατακαθίσει ακόμη, η 13η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις, αφού το τρίτο παιχνίδι που περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής αναβλήθηκε.

Το ντέρμπι της 13ης ημέρας του πρωταθλήματος, με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον «ανεβασμένο» Παναθηναϊκό του Λάζλο Μπόλονι.

Μετά την ήττα από τον Άρη την περασμένη αγωνιστική ο «Δικέφαλος» δεν έχει περιθώριο για άλλη απώλεια, καθώς είδε ξαφνικά τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να «ανοίγει» στους 5 βαθμούς. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει διαθέσιμο τον Βαρέλα, ενώ ο Ουαγκέ υποβλήθηκε ήδη στην πρώτη επέμβαση.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» δείχνουν να αποκτούν αγωνιστική ταυτότητα και μόνο αδιάφοροι δεν είναι, καθώς επιδίωξή τους είναι να προσεγγίσουν τις πρώτες θέσεις και να μπουν στην τετράδα. Ο Διούδης ξεπέρασε το πρόβλημα με τη μέση του και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη

Μετά το μεταξύ τους ισόπαλο (1-1) στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν εντός έδρας αποστολές. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν στον Πειραιά την ΑΕΛ, που μετρά αρκετές απουσίες, ενώ η Ένωση θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη – λόγων έργων στο ΟΑΚΑ – τον Βόλο, αλλά τη Δευτέρα (21/12, 19:30).

Χθες η Λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης Ατρόμητος-Λαμία, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Μια αναβολή επιβεβλημένη, από τη στιγμή που ο σύλλογος της Φθιώτιδας γνωστοποίησε πως εννέα ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι για να αναβληθεί ένα παιχνίδι θα πρέπει κατά τον τελευταίο έλεγχο μιας ομάδας να βρεθούν τουλάχιστον πέντε δείγματα θετικά στον κορωνοϊό, σε ποδοσφαιριστές.

Το σημερινό πρόγραμμα: 

15:00 Ολυμπιακός – ΑΕΛ (NS1)

19:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NS1)

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...