Στα 363 τα θύματα του Covid-19, έξι νεκροί από χθες

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Χωρίς σημεία υποχώρησης ο αριθμός των θανάτων από το νέο κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς ακόμα έξι άνθρωποι κατέληξαν μέσα λίγες ώρες.

Τελευταία θύματα του Covid-19 φέρεται να είναι ένας 63χρονος άνδρας που κατέληξε το πρωί στη Λάρισα και ένας 67χρονος στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Επίσης, τη ζωή τους έχασαν δύο γυναίκες 74 ετών και 86 ετών σε «Ευαγγελισμό» και «Σωτηρία», αντίστοιχα, όπως και δύο άνδρες 76 και 84 ετών στα νοσοκομεία Καβάλας και Μυτιλήνης.

Το προηγούμενο 24ωρο καταγράφηκαν ακόμα πέντε νεκροί και 358 επιβεβαιωμένα κρούσματα από τα οποία τα 194 στην Αττική, όπου οι ΜΕΘ βρίσκονται στο «κόκκινο», ενώ 73 άτομα παραμένουν διασωληνωμένα.

Τις σοβαρές ανησυχίες της εξέφρασε το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ η πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά, Μαρία Παγώνη, τονίζοντας τον κίνδυνο από την αύξηση νοσηλευομένων με Covid-19, γιατί μπορεί ορισμένοι να κάνουν υποτροπή και να πρέπει να διασωληνωθούν.

«Είναι στα 580 άτομα,είναι πάρα πολλά. Γι΄ αυτό φοβόμαστε ότι αν πάμε με αυτούς τους ρυθμούς και δεν σταματήσει εδώ, τότε τα πράγματα τις επόμενες μέρες θα είναι ακόμα δυσκολότερα» εξήγησε επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά το αίτημα για προσλήψεις με ταχείς ρυθμούς στα νοσοκομεία.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...