Στα χέρια της αστυνομίας ο Ρουμάνος που αποπειράθηκε να βιάσει μια 59χρονη σε χωριό του Ηρακλείου | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τέλος στον εφιάλτη για μια 59χρονη γυναίκα σε χωριό του Ηρακλείου, καθώς ο δράστης της εις βάρος της σεξουαλικής επίθεσης βρίσκεται, πλέον, στα χέρια της Αστυνομίας.

Πρόκειται για άνδρα ρουμάνικης καταγωγής, ο οποίος, το μεσημέρι της Τετάρτης της επιτέθηκε ενώ περπατούσε αμέριμνη στον παραλίμνιο δρόμο του φράγματος του Αποσελέμη, κοντά στο Αβδού. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο, την πλησίασε και άρχισε να της μιλά με χυδαία λόγια, κάνοντάς της ανήθικες προτάσεις.

Η γυναίκα φοβήθηκε και επιτάχυνε το βήμα της, αλλά εκείνος, απτόητος, της επιτέθηκε, απειλώντας τη με μαχαίρι και ρίχνοντάς τη στον δρόμο! Ωστόσο, στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος της Κοινότητας Αβδού, Παναγιώτης Κασσαπάκης, την άτυχη 59χρονη εντόπισε μια άλλη γυναίκα που περνούσε τυχαία από το σημείο, η οποία και ενημέρωσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τη μετέφερε στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί χρειάστηκε να τη χειρουργήσουν στον καρπό, όπου είχε τραυματιστεί πέφτοντας.

Παραδέχθηκε την πράξη του

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου, έχοντας τα στοιχεία από την περιγραφή της 59χρονης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος και παραδέχθηκε την πράξη του, λέγοντας πως, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ήταν μεθυσμένος.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα