Στα ημιτελικά της Μελβούρνης ο Μεντβέντεφ

Μοιραστειτε το

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ αναδείχθηκε νικητής στο ρωσικό «εμφύλιο» με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, τον οποίο νίκησε 3-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open.

Ο 25χρονος Ρώσος, σημείωσε την 19η συνεχή νίκη, επικρατώντας με 7-5, 6-3, 6-2 του αήττητου μέχρι σήμερα συμπατριώτη του. Στην ημιτελική φάση θα ανατιμετωπίσει το νικητή του τελευταίου προημιτελικού, ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Μεντβέντεφ, Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στον τρίτο ημιτελικό του σε Grand Slam τουρνουά μετά τους δύο συνεχείς στο US Open (2019 τελικός, 2020 ημιτελικά), με στόχο να κατακτήσει τον πρώτο μεγάλο τίτλο της καριέρας του.

Στις Γυναίκες, η Άσλεϊ Μπάρτι έπεσε θύμα έκπληξης κι έτσι δεν θα γίνει η πρώτη Αυστραλή που θα κατακτήσει το Australian Open στη Μελβούρνη, για πρώτη φορά μετά το 1978.

Η Καρολίνα Μούκοβα πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, στον τελευταίο προημιτελικό του θεσμού, επικρατώντας με ανατροπή 1-6, 6-3, 6-2.

Στα ημιτελικά η Τσέχα θα αντιμετωπίσει τη Τζένιφερ Μπράντι, που θα αγωνιστεί στο 2ο συνεχόμενο ημιτελικό της σε Grand Slam, μετά το US Open 2020. Η Μπράντι νίκησε με 4-6, 6-2, 6-1 την Τζέσικα Πέγκουλα.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...