Στα ίχνη των εκβιαστών που απειλούσαν τον Lamanif – Τι δείχνουν οι έρευνες για το ροζ βίντεο  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στην αγκαλιά της οικογένειάς του έχει επιστρέψει ο Λάμπρος Μανιφάβας μετά την εξαφάνισή του και τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 24χρονος Lamanif που άφησε υπονοούμενα ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του μετά την διαρροή ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε, εντοπίστηκε μετά από 6 ημέρες στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, ταλαιπωρημένος, με βρόμικα ρούχα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Ήταν εμφανώς σε κατάσταση που δεν ήταν περιποιημένος, φορούσε ρούχα βρώμικα, ζήτησε να φάει, φαινόταν να ήταν σε περιπλάνηση. Η εικόνα που είχε δεν ήταν εικόνα ανθρώπου που ήρθε από σπίτι» ανέφερε η δικηγόρος του Κυριακή Πακιρτζίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τις επόμενες ημέρες, ο Λάμπρος Μανιφάβας θα δώσει κατάθεση στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για τα αίτια που τον οδήγησαν εκεί αλλά και τις απειλές που φέρεται να έχει δεχτεί από κύκλωμα με «αφέντρες».

«Έχουν εντοπιστεί τα προφίλ»

Οι έρευνες των αστυνομικών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με την δικηγόρο, έχουν ήδη εντοπιστεί τα προφίλ που ανέβασαν το ροζ βίντεο: «Έχουν εντοπιστεί τα προφίλ που έχουν ανεβεί τα βίντεο και νομίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εντοπιστούν και τα άτομα που βρίσκονται πίσω από το ψεύτικο προφίλ από όπου έχει διακινηθεί αυτό το ροζ βίντεο. Αυτό το βίντεο έχει μια παραγωγή. Στην παραγωγή συμμετέχουν συγκεκριμένα άτομα. Οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν από την παραγωγή του βίντεο και εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι αυτός που έκανε την παραγωγή, που το έδωσε, πότε το έδωσε, με ποιο αντάλλαγμα και ποιο σκοπό» επεσήμανε η δικηγόρος του νεαρού.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα