Σταύρος Σβήγκος για Μενδώνη: «Τρώμε λάσπη από άτομα που μας εκπροσωπούν! Είναι ντροπή» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η πληθώρα καταγγελιών, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάματος, καθώς επίσης και το σκάνδαλο Λιγνάδη, έχουν κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Με αφορμή την διαμαρτυρία των καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκε χθες, μέσα από την οποία ζητούσαν την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και στη στάση που κράτησε, όλο αυτό το διάστημα, η κα. Μενδώνη.

«Η απάντηση είναι στην ερώτηση του “γιατί τώρα;” το “γιατί τότε:” Γιατί να επιτραπούν να συμβούν όλα αυτά σε οποιαδήποτε ψυχή… Ούτε το Σωματείο, ούτε οι ηθοποιοί τοποθετήσαμε τον Χ κύριο Λιγνάδη σε αυτήν τη θέση, με τον τρόπο που τοποθετήθηκε. Εφόσον τοποθετήθηκε εκεί ο κύριος Λιγνάδης την ευθύνη έχει η υπουργός Πολιτισμού. Είναι απαράδεκτο όλη αυτή η κατάσταση να κομματικοποιηθεί και να σπιλωθεί μια τέτοια κατάσταση. Επίσης, ως υπουργός Πολιτισμού γιατί δεν απευθύνθηκε στην Εισαγγελέα και περίμενε να περάσουν 15 μέρες και να έρθουν δυο καταγγελίες;», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε λέγοντας ότι «είμαστε κανονικοί πολίτες και διεκδικούμε αυτά που διεκδικεί ο κάθε πολίτης από αυτόν που τον πρεσβεύει. Για εμένα προσωπικά δεν κάνει για το συγκεκριμένο υπουργείο η κυρία Μενδώνη. Όταν έχει αυτήν την άποψη για τους ανθρώπους που εκπροσωπεί. Όταν τρώμε τέτοια λάσπη από άτομα που μας εκπροσωπούν. Είναι ντροπή».

Τέλος, αποκάλυψε ότι «υπήρξε θύμα που φοβάται να μιλήσει και προσπαθούμε εμείς να του φτιάξουμε ένα πλαίσιο».

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα