Στέλιος Πέτσας στο Newsbomb: Κανονικά το πρόστιμο των 100 ευρώ, «όχι» σε lockdown

Μοιραστειτε το

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο Newsbomb.gr, ξεκαθάρισε πως δεν ληφθούν νέα μέτρα τα Χριστούγεννα. 

«Δεν υπάρχει ανάγκη να ληφθούν πρόσθετα μέτρα στις γιορτές, αλλά είναι αναγκαία η αυστηρή τήρηση των όσων ισχύουν», ανέφερε στο Newsbomb.gr o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Στέλιος Πέτσας, επισημαίνοντας παράλληλα πως αποφασίστηκαν μικρές αλλαγές ενόψει των γιορτών για ανοιχτούς μικτούς χώρους.

Παράλληλα ο κ. Πέτσας επεσήμανε πως είναι καλή η πορεία των εμβολιασμών και η στρατηγική της κυβέρνηση συνίσταται στην επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης και στην τήρηση των μέτρων. Αναφορικά με το πρόστιμο των 100 ευρώ είπε πως θα εφαρμοστεί κανονικά στους άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάζονται, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει lockdown.

Σχολιάζοντας την καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ, τόνισε πως προσβάλλει όσους εργάζονται στα νοσοκομεία. Σημειώνεται πως ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει.

«Όσοι δεν πηγαίνουν στην εισαγγελία να πουν αυτά που καταγγέλλουν, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε. Δεν περιμένω την εισαγγελία να κινηθεί, κινούμαι εγώ και ζητώ από την εισαγγελία να ελέγξει τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που έγιναν», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Πλεύρης επανέλαβε ότι πρόκειται για ψεύδη και δήλωσε εξοργισμένος καθώς όπως είπε θα μπορούσε να δεχθεί κριτική για παραλείψεις ή γιατί δεν υπάρχουν αρκετές ΜΕΘ αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να χαρακτηρίζει ουσιαστικά εγκληματίες την κυβέρνηση ένας συγκεκριμένος συνδικαλιστής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα: 51χρονος δολοφόνησε τον σύντροφο της μητέρας του

Ποιος ήταν ο πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη που αυτοκτόνησε – «Ράγισε» καρδιές το αντίο του Μουκίδη

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι είπαν οι γιατροί στο Παρίσι για τα εγκαύματα

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν – Πώς θα μπείτε στην κλήρωση

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...