Σπύρος Ντούγιας: Η πρώτη συνέντευξη του «Σέργιου» από τις «Άγριες μέλισσες» – Η χάρη που ζήτησε από τον πρωθυπουργό (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης, όχι μόνο για το σενάριο αλλά και για casting των ηθοποιών.

Ένας από τους ηθοποιούς που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του αλλά και την γλυκύτητά του είναι ο μικρός «Σέργιος», του οποίο το πραγματικό όνομα είναι Σπύρος Ντούγιας.

Ο μικρός Σπύρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση αλλά και για το πώς τον διάλεξαν για τον ρόλο του γιου της Ασημίνας και του Νικηφόρου.

«Εγώ είχα παίξει και στο Αν Ήμουν Πλούσιος. Είχα παίξει σε πολλές διαφημίσεις κι είπαν να με δούνε σε αυτήν τη σειρά. Ήρθα εδώ το στούντιο Κάπα και μπήκα μέσα και ήμουν πολύ ντροπαλός. Ήμουν με την Κατερίνα Γερονικολού».

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως είναι ο μόνος που θυμάται τα λόγια του και δεν χρειάζεται να τα διαβάσει.

«Δεν έχω άγχος. Τα θυμάμαι τα λόγια. Είμαι ο μόνος που δεν διαβάζω τα λόγια μου, όλοι οι άλλοι τα διαβάζουν» και δεν δίστασε να πει τα λόγια από την τελευταία σκηνή που γύρισε.

«Μαμά μπαμπά κοιτάξτε τι δώρο μου έφερε ο παππούς, το τρενάκι που ήθελα κι ένα φτερό Ινδιάνου».

Ο μικρός Σπύρος εξέφρασε το παράπονο που έχει από την αδερφή του, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε δεν τον αφήνει να δει τον εαυτό του στην τηλεόραση αφού εκείνη είναι fan του reality μόδας «GNTM».

Επίσης ο μικρός πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ζήτησε και μία χάρη από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Να δώσει 10€ παραπάνω στους παππούδες του για να ψωνίσουν ό,τι θέλουν. Κλείνοντας μάλιστα δήλωσε:

«Είναι καλύτερο να είσαι φτωχός παρά πλούσιος».

Πηγή
Author: lamprina

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα