Σπύρος Μπιμπίλας: «Παράξενο που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Για την εξέλιξη των καταγγελιών που συντάραξαν τον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έθεσε μεταξύ άλλων, ένα σοβαρό ερώτημα. «Έχω παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει κινηθεί κάποιος εισαγγελέας. Είναι εύλογη απορία όλης της κοινωνίας» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Εξηγώντας τη νομική διαδικασία, ο κ. Μπιμπίλας διευκρίνησε ότι όσοι καταγγέλλονται θα πρέπει να λάβουν τον φάκελο με τις σχετικές καταγγελίες, είτε οι ίδιοι είτε οι νομικοί εκπρόσωποί τους. Στη συνέχεια μπορούν να απολογηθούν με υπόμνημα ή με την παρουσία τους ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΕΣΗ.

Δεν είχαν πληρωθεί οι συνδρομές του Χαϊκάλη στο Σωματείο

«Όταν κάποιος έχει κατηγορηθεί από κάποιους θα πρέπει να παραλάβει τον φάκελο για να μπορέσει να απολογηθεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει παραδοθεί κάποιος φάκελος. Δεν μπορώ να σας πω αν τον πήρε, αν θα τον πάρει αύριο. Μπορώ να σας πω τη νόμιμη διαδικασία για τον φάκελο. Αυτός που έχει καταγγελθεί θα κληθεί για να δώσει εξηγήσεις. Αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία» είπε, ενώ σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούν τον Παύλο Χαϊκάλη, ο κ. Μπιμπίλας απάντησε: «Έχει ζητήσει να έρθει και να παραλάβει ο δικηγόρος του τον φάκελό του, γιατί είχε διαγραφεί για κάποια χρόνια επειδή δεν είχαν πληρωθεί οι συνδρομές του στο Σωματείο».

Διαβάστε επίσης: Στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη οι καταγγελίες – Ετοιμάζει υπόμνημα

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα