Σπείρα ανηλίκων στα Ιωάννινα «σήκωσε» οκτώ μηχανάκια | newsbreak

Μοιραστειτε το

Οκτώ δίκυκλα είχαν «σηκώσει» τους τελευταίους τρεις μήνες τρεις πιτσιρικάδες στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον έναν από αυτούς, ενώ, παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να πωλούσαν τμήματα των κλεμμένων δικύκλων ως ανταλλακτικά.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς και άλλοι δύο ανήλικοι συνεργοί του είχαν κλέψει από τις 30 Ιουλίου τρεις μοτοσικλέτες και πέντε μοτοποδήλατα. Από αυτά, εντοπίστηκαν τρία ακέραια δίκυκλα και ένας σκελετός μοτοποδηλάτου σε υπαίθριους χώρους κοντά στα σπίτια τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο ανήλικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν και οι δυο συνεργοί τους, ενώ σε βάρος των γονέων και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα