Σοκ στην Θεσσαλόνικη! Σκάβουν νέους τάφους για τα θύματα του Covid-19 | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η είδηση προκαλεί σοκ και ανατριχίλα! Στην Θεσσαλονίκη οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει και σκάβουν τάφους για τα θύματα του κορωνοϊού,  εξαιτίας της ιδιαίτερα σοβαρής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από το δεύτερο κύμα και την έξαρση κρουσμάτων στην πόλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thesstoday.gr, από τις αρχές της εβδομάδας η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τον Σύνδεσμο Κοιμητηρίων στον Εύοσμο, προκειμένου να δημιουργηθεί ακόμη ένας χώρος ταφής ατόμων που ενδεχομένως θα φύγουν από τη ζωή λόγω της νόσου, ανάλογο με εκείνον στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, στη Θέρμη, που λειτουργεί από τον Μάρτιο.

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργος Αβαρλής, μιλώντας στο σάιτ, τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί και νέος χώρος ταφής των θυμάτων λόγω του κορωνοϊού. Ο χώρος που αναμένεται να δημιουργηθεί το προσεχές διάστημα στον Εύοσμο θα πληροί παρόμοια κριτήρια όπως της Θέρμης, δηλαδή θα είναι απομονωμένος, μακριά από τους λοιπούς τάφους, η ταφή θα έχει διάρκεια δέκα χρόνων, ενώ η μεταφορά των θυμάτων θα γίνεται μέσα σε σφραγισμένα φέρετρα τα οποία θα είναι τυλιγμένα με διπλό ειδικό νάιλον, ενώ αντίστοιχη ειδική φόρμα θα φορούν και οι νεκροί.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Γιούλη Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα