Σοκ από την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο – Τι λέει στο enikos.gr συγγενής ηλικιωμένου

Μοιραστειτε το

Την απώλεια του 41χρονου Δημήτρη Καμπανάρου ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο όπου είχαν βρεθεί κρούσματα κορονοϊού, επιβεβαίωσε με ανάρτησή στον λογαριασμό της στο facebook η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και Αποκατάστασης, «Νέα Θάλπη» .

«Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε πως δυστυχώς, το πρωί της Τετάρτης, 21 Οκτωβρίου 2020, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Δρ. Δημήτρης Καμπανάρος, η ψυχή της Νέας Θάλπης. Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες του στη Νέα Θάλπη, αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Δημήτρης μας υπήρξε μοναδικός άνθρωπος, γιος και φίλος, υποδειγματικός επιστήμονας, εξαίρετος επαγγελματίας. Tο κενό που αφήνει πίσω του δεν αναπληρώνεται…», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα, ενώ βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα. Οι συγγενείς των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στο γηροκομείο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό του Δημήτρη Καμπανάρου. Συγγενής φιλοξενούμενου αναφέρει στο enikos.gr ότι όταν του τηλεφωνούσε για να μάθει πώς είναι ο οικείος του και εκείνος δεν μπορούσε να απαντήσει, τον καλούσε πάντα πίσω για να τον ενημερώσει. Από χθες, όπως λέει, ο 41χρονος δεν απαντούσε ούτε σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα. Αυτό ήταν κάτι που τον προβλημάτισε γιατί δεν είχε συνηθίσει σε τέτοια αντιμετώπιση. Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση και στον Δήμο Διονύσου. Όλοι κάνουν λόγο για μια πολύ γνωστή οικογένεια που φημιζόταν για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την αξιοπρέπειά της. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στην τοπική κοινωνία ακούγεται ότι ο 41χρονος είχε ζητήσει από τους συγγενείς του να μείνει για λίγο μόνος, προφανώς για να αποφορτιστεί από την πίεση των τελευταίων ημερών.

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...