Σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο – Διαλύθηκε το αυτοκίνητο, απεγκλωβίστηκε ο οδηγός – ΦΩΤΟ

Μοιραστειτε το

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη συμβολή της Λ. Μαραθώνος με την Σωκράτους. Στο σημείο έσπευσε η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών, μέλη της οποίας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του οχήματος, που είχε τραυματιστεί, και να τον παραδώσουν έγκαιρα στο ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες από το τροχαίο, στο Facebook. Όπως φαίνεται στις εικόνες, το αυτοκίνητο έχει σχεδόν διαλυθεί εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης.

Δείτε τι γράφουν στο Facebook:

“με ένα όχημα και δύο εθελοντές συνέδραμε το Π.Σ. το οποίο μετέβη με δύο οχήματα και 7 πυροσβέστες από τον 9ο Π.Σ. Αθηνών για την παροχή βοηθείας σε τροχαία ατύχημα με εγκλωβισμένο άτομο στην συμβολή των Λ. Μαραθώνος και Σωκράτους στον Αγ. Στέφανο, Αττικής. Στο συμβάν δούλεψαν πολύ σκληρά τα πληρώματα εφόσον υπήρχαν ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες τις οποίες όμως αντιμετώπισαν τα πληρώματα με επαγγελματισμό και ταχύτητα προκειμένου να παραδοθεί ο τραυματίας στο ΕΚΑΒ για την διακομιδή του στο νοσοκομείο. Επιπλέον, σήμερα στις 11:55 η ΟΕΔΔ με ένα όχημα και 5 εθελοντές συνέδραμε το Π.Σ,. που είχε μεταβεί στο συμβάν με 3 οχήματα από τον 9ο Π.Σ. Αθηνών, όπως και τις Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης Και Διάσωσης Ροδόπολης – EΔΔΔ που είχαν μεταβεί στο συμβάν σε 2 οχήματα, για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε εστιατόριο στην πλατεία Δροσιάς, Αττικής. Το συμβάν συντόνισε o επικεφαλής της πυροσβεστικής εξόδου του 9ου Π.Σ. Αθηνών καθώς και επιχειρησιακός αξιωματικός της Διοικήσεως Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών”.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης

Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...