«Σκόνη και θρύψαλλα» έκανε την Σαουθάμπτον η Γιουνάιτεντ (9-0)

Μοιραστειτε το

Τη πιο ευρεία νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Premier League και μία από τις πιο ευρείες στην Ιστορία της, πέτυχε το βράδυ της Τρίτης (2/02) στο «Όλντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «σκορπίζοντας» την Σαουθάμπτον με 9-0!

Η αποβολή του Γιάνκεβιτς στο 2ο λεπτό ήταν η αρχή του απίστευτου διασυρμού των «Αγίων» (τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες μετά την αποβολή και του Μπέντναρεκ στο 86΄). Οι «μπέμπηδες» μετά από δύο ματς χωρίς νίκη (εντός έδρας ήττα από την Σέφιλντ και ισοπαλία στο Λονδίνο με Άρσεναλ) ήθελαν πάση θυσία το «τρίποντο» για να μην χάσουν την επαφή τους με τη Σίτι και το πέτυχαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης κι έκτοτε «κατέρρευσαν. Οι «μπέμπηδες» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποβολή του Ελβετού και έκαναν «πάρτι» στην άμυνα των αντιπάλων τους. 

Μέσα σε διάστημα 23 λεπτών προηγήθηκαν με 4-0, φροντίζοντας να δώσουν διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν «κατέβασε ταχύτητα» στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο πέτυχε άλλα πέντε και με τους τρεις βαθμούς που πήρε «έπιασε» τη «συμπολίτισσα» Σίτι στην κορυφή, αλλά οι «πολίτες» έχουν δύο ματς λιγότερα!

Η Κρίσταλ Πάλας «προσγείωσε ανώμαλα» την Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με 2-1. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από το μεγάλο «διπλό» στο «Γκούντισον Παρκ» επί της Έβερτον, προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά οι Λονδρέζοι πριν κλείσει το πρώτο μέρος είχαν φέρει τα πάνω κάτω. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...