Σκυλακάκης: Εντός Μαρτίου η πρόταση στην Κομισιόν για το Ταμείο Ανάκαμψης

Μοιραστειτε το

Εντός Μαρτίου προγραμματίζει η κυβέρνηση να καταθέσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον ελληνικό σχεδιασμό για την αξιοποίηση των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης. 

Όπως ανέφερε από τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο στόχος της κυβέρνησης είναι, μετά τα μέσα Μαρτίου, να μπορέσουμε να καταθέσουμε το τελικό σχέδιο στην Επιτροπή για να κρίνει.

Προσέθεσε, δε, ότι «το σχέδιο αυτό θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε, όταν θα έρθει η ώρα, και στη Βουλή». Σε παρέμβασή του, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τίτλο «Διενέργεια Γενικών Απογραφών έτους 2021 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, επείγουσες δημοσιονομικές και φορολογικές ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις», ο κ. Σκυλακάκης είπε ότι το Ταμείο αποτελεί «μοναδική ευκαιρία για τη χώρα» για να έχουμε ανάκαμψη «όταν με το καλό τελειώσει η κρίση». Τόνισε μάλιστα την ανάγκη επίτευξης οικονομικής και κοινωνικής αποτελεσματικότητας.

Θεόδωρος Καρούτζος (CEO Affidea Ελλάδος): Επενδύουμε στην ιατρική καινοτομίαΠαπαστράτος: Αποχωρεί ο Νίκος ΦλίγκοςΣταϊκούρας: Έρχονται μη επιστρεπτέες κρατικές ενισχύσεις
Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...