Σκουρτόπουλος: «Ευχαριστώ τον Αθηναίου»

Μοιραστειτε το

«Ευχαριστώ» στον Γιάννη Αθηναίου είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Βουλγαρίας για τους προκριματικούς του Eurobasket 2022.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε: «Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολη η αποστολή μας εξαιτίας των απουσιών που είχαμε. Εκτός των παικτών που παίζουν στην Euroleague, είχαμε και τέσσερις απουσίες τις τελευταίες ημέρες.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας, διότι έπαιξαν σκληρά και με καρδιά. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% και τους εμπιστεύομαι απόλυτα.

Το πρόβλημα είναι πως είχαμε μια νέα ομάδα και σε τρεις ημέρες είναι δύσκολο να είσαι έτοιμος. Πολύς κόσμος βάζει πίεση στην ομάδα αυτή και δεν το καταλαβαίνω, γιατί είναι μια πολύ πετυχημένη ομάδα, από την αρχή των παραθύρων μέχρι τώρα.

Αυτή η ομάδα έχει 14-2 στα προκριματικά και την έστειλαν σε όλες τις τελικές φάσεις. Με τη νίκη αυτή είμαστε μάλλον ήδη στα τελικά, γι’ αυτό ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Είμαι βέβαιος πως τον Φεβρουάριο η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Αθηναίου, ήταν μια από τις επιλογές μου για το Παγκόσμιο, αλλά λόγω του τραυματισμού που είχε σε ένα φιλικό με τη Σερβία έχασε τη διοργάνωση και ουσιαστικά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Λυπήθηκα πολύ γι’ αυτόν τότε. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτόν που είναι ξανά μαζί μας και θέλω να τον ευχαριστήσω».

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης επί της Βουλγαρίας, Γιάννης Αθηναίου υποστήριξε: «Είχαμε μεγάλη πίεση μετά την ήττα από την Λετονία. Αυτό μας κόστισε στο ξεκίνημα.

Δεν σταματήσαμε να το πιστεύουμε πάντως, ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ξέραμε πως θα χρειαστούμε κάποια μεγάλα σουτ. Αυτή τη φορά τα έβαλα εγώ και είμαι χαρούμενος. Πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...