Σκουρλέτης: Δεν περισσεύει κανείς – Δεν κάναμε αυτοκριτική

Μοιραστειτε το

«Γιατί δεν κουβεντιάσαμε μετά τις εκλογές;», αναρωτήθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης

Να υπάρξει σύνθεση απόψεων στο Συνέδριο, έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει πιο ισχυρός μπροστά στις μάχες που έχει να δώσει το επόμενο διάστημα, ζήτησε κατά την παρέμβαση του ο Πάνος Σκουρλέτης, που άσκησε κριτική σε μία σειρά από ζητήματα και πολιτικές επιλογές, κυρίως για την απουσία ανοιχτής αυτοκριτικής μετά την εκλογική ήττα του 2019.

Ο πρώην υπουργός και πρώην γραμματέας του κόμματος άφησε αιχμές σε βάρος συντρόφων του που διακινούν υπογείως σενάρια πως τάχα τα στελέχη της «Ομπρέλας» υπέσκαπταν τον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας από όποιον μπορεί να μιλήσει με στοιχεία και να αποδείξει ότι όντως στράφηκαν εναντίον του αρχηγού τους.

«Γιατί δεν κουβεντιάσαμε μετά τις εκλογές;», αναρωτήθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης. Μάλιστα, για να στηρίξει την επιχειρηματολογία του ανέτρεξε στην ομιλία του άσπονδου συντρόφου του, Παύλου Πολάκη, που υποστήριξε ότι κακώς άφησε η κυβέρνηση τους το μαξιλάρι των 37 δις, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας υπεραμύνεται αυτής της επιλογής. «Ποιος έχει δίκαιο, ο Σύντροφος ο Πρόεδρος ή ο Σύντροφος Πολάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο για την ανάγκη να συζητηθεί ο ρόλος του κόμματος σε περίοδο διακυβέρνησης, καθώς όπως τόνισε υπήρχαν «υπουργοί δύο ταχυτήτων», εννοώντας ότι κάποιοι είχαν επικοινωνία με τον κομματικό μηχανισμό και άλλοι «δεν σήκωναν καν το τηλέφωνο».

«Η ενωτική σύνθεση απόψεων είναι πρόκληση, δεν μας περισσεύει κανένας όταν καταρρέει ο πολιτικός αντίπαλος. Μεγαλύτερο όπλο μας είναι οι ισχυρές προγραμματικές δεσμεύσεις, χωρίς μισόλογα», είπε κλείνοντας ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...