«Σκοτωμός» Γεωργιάδη – Σπίρτζη στον αέρα: «Είσαι βρωμερός και άθλιος»

Μοιραστειτε το

Άγρια πολιτική κόντρα ξέσπασε στον τηλεοπτικό «αέρα» ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον τομεάρχη προστασίας του πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Σπίρτζη

Αφορμή για τον έντονο διαξιφισμό στάθηκαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έκανε λόγο για «επανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη», μιλώντας για την φρικτή υπόθεση παιδεραστίας στα Σεπόλια, κάνοντας λόγο για μεγάλη καθυστέρηση στην ταυτοποίηση και την δημοσίευση των ονομάτων των εμπλεκομένων.

«Τόσο οι Αρχές όσο και η κυβέρνηση οφείλουν να γνωρίζουν πως κάθε καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, να δώσει ονόματα στη δημοσιότητα ή να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης.

«Χυδαιολογεί για κάτι κατά του Θεοδωρικάκου που δεν έχει καμία δυνατότητα να παρέμβει. Θα έπρεπε να ντρέπεστε πραγματικά είναι πολύ χυδαίο αυτό που κάνετε. Ο κ. Σπίρτζης θα ντρέπεται για όλη την υπόλοιπη ζωή του γι αυτά που λέει, είναι άθλιοι και βρωμεροί στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...